Wie dacht dat haarspray alleen voor kapsels was , heeft het volledig mis. Hieronder kan je enkele haarspray hacks terugvinden die jou het leven gemakkelijker kunnen maken.

Bloemen langer in leven houden

Heb jij ook de uitdaging om jouw bloemen in huis lang in leven te houden? Dan kan je dit vanaf nu met jouw haarspray helemaal fixen. 🙂

Spray gewoon wat haarlak op de onderkant van de bloemenblaadjes en de stengels ét voila. Jouw bloemen zullen langer leven.

Schroef op zijn plaats houden

Heb je last van schroeven die niet op z’n plaats blijven? Met wat haarspray op de schroef zou dit opgelost moeten zijn.

Nagels drogen

Je kent het gevoel wel dat je jouw nagels net gelakt hebt en dat je gedurende enkele minuten nergens meer aan kan komen. En toch heb je het steeds opnieuw voor dat je toch ergens tegen hebt gehangen. Spray wat haarspray op jouw pas gelakte nagels om ze sneller te laten drogen.

Nylonkousen

Spray op jouw nylonkousen ook haarlak. Op die manier voorkom je ladders.

Inktvlekken verwijderen

Ook af en toe last van inktvlekken van jouw kids? Spray haarlak op de vlekken, laat het enkele minuten intrekken en was het dan zoals normaal. De inktvlekken zullen verdwenen zijn.

Wenkbrauwen

Doe jouw wenkbrauwen met een oude mascara borstel met wat haarlak opgespoten. Bij deze heb je dus ook geen wenkbrauwgel meer nodig.

Zo zie je maar dat je haarlak maar beter genoeg in huis hebt. 🙂

Opmerking plaatsen