Van 1 tot en met 4 november vindt het nieuwe concept van Countryside plaats in de Flanders expo, namelijk Inside 2018 – Lovin’ the good life.

Op deze beurs kan je volgende ontdekking doen:

  • home & deco
  • outdoor
  • outdoor active
  • crafts & arts
  • pure & healthy
  • local & terroir foo

Bij elk sfeereiland zal een aangepaste bar of restaurant horen, en errond centraliseren we dan exposanten die zich nauw met dat specifieke thema verwant voelen.

Je kan hier dus zowel buiten en binnen inspiratie opdoen en shoppen voor de komende wintermaanden om het zo gezellig en warm te maken voor jezelf, familie en vrienden.

Wil je alvast op voorhand een kijkje nemen naar welke exposanten aanwezig zullen zijn? Dat kan via volgende link.

Warmte

De nadruk van de beurs ligt op het culinaire, op een warm thuisgevoel en op avontuurlijk buitenactiviteiten blijft behouden! Ze gaan daarbovenop een nog iets kwalitatiever aanbod brengen. Een trouwe bezoeker zal zeker bekende gezichten tegenkomen, al komen er ook nieuwe gezichten bij. De eerste editie van Inside zal een ware ontdekkingstocht worden langs een gloednieuw parcours.

Programma

Word ondergedompeld in het uitgebreide en gevarieerde randprogramma met sessies en demo’s over authentieke en nieuwe trends en technieken door bekende en minder bekende professionele experten.

Met namen als Pascale Naessens, Claudia Van Avermaet, Wim Ballieu en Dagny Ros kan het alvast niet meer stuk! Maar er is zoveel meer! Hier alvast een overzicht van het complete programma.

Praktisch

Waar

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Wanneer

Donderdag 1 tot en met zondag 4 november 2018

Voor de avondshopping op vrijdag is de beurs  open van 10u tot 22u.
Alle andere dagen open van 10u tot 18u.

Ja kan jouw tickets op voorhand al bestellen waardoor je met korting naar de beurs kan gaan.

Bron: https://www.inside-event.be/

Opmerking plaatsen