Enorme ladingen wasmiddel zijn binnenkort misschien verleden tijd dankzij volgende innovatieve product., namelijk het Eco Egg. Heb jij hier al van gehoord?

Het wasei van Eco Egg kan kleding in uw wasmachine maximaal drie jaar lang reinigen zonder gebruik van vloeibare of poedervormige wasmiddelen, pods of wasverzachter. Het kleine, plastic ei herbergt allergie- en eczeemvriendelijke mineraalpellets, die zeep in uw wasmachine genereren om kleding volledig natuurlijk en zonder chemicaliën te reinigen. Dat zou toch geweldig zijn? 

Functie

De grijze en witte korrels in het ei verfrissen je kleding door vlekken en vuil in vezels op te lossen. De donkere pellets helpen om vuil van stof te scheiden, terwijl de lichte pellets het water ioniseren om vuil van kledingstukken te verwijderen en het water te verzachten (wat ook betekent dat er geen wasverzachter nodig is!). En volgens de fabrikant zijn de chemicaliënvrije pellets veilig te gebruiken met allerlei soorten stoffen en materialen.

Gebruiksvriendelijk én betaalbaar

Ze zijn enorm gemakkelijk in gebruik én ook effectief, wat misschien nog belangrijker is. Daarnaast is de lage kostprijs ook wel heel interessant. 

Voor het grootste ei betaal je ongeveer een €27,00, wat absoluut niet veel is voor 3 jaar wassen!! Met dit ei zou je 720 wasbeurten kunnen doen of anders gezegd, zou dit neerkomen op 0,04 cent per wasbeurt.

 

Recensies

Hoewel de meeste die dit Eco Egg het geweldige beoordelingen geven op Amazon, beweren sommigen dat het niet het beste is voor het reinigen van vlekken, dus je wilt misschien vlekken voorbehandelen of het combineren met een vlekkenverwijderaar.

“[Het] werkt prima voor kleding die vlekvrij is, maar doet weinig om te helpen met vlekken,”

“Ik gebruik het met een vlekkenverwijderaar en dat werkt heel goed om tegelijkertijd [geld] en het milieu te sparen.”

Andere klanten prikkelen ook de effectiviteit, eenvoud en hoge kwaliteit. “Mijn kleding komt er fris en schoon uit en ja, het blijft praktisch voor altijd,” schreef een andere klant. “En ik ben gehandicapt, dus het is geweldig dat ik geen zware containers afwasmiddel meer draag.” Plus mensen zeggen dat ze dol zijn op de subtiele geuren en de optie om geurvrij te gaan, wat een geweldige keuze is voor mensen met een gevoelige huid.


Wij zijn in ieder geval al fan! 

Bron: https://www.countryliving.com/home-maintenance/cleaning/a15914692/laundry-egg/

Opmerking plaatsen