Met al de technologie die er vandaag is, zijn kinderen vaak niet meer creatief bezig, spelen ze minder buiten en is het sociaal contact dus ook heel wat minder. Met wat vullen ze hun tijd? Computers, Nintendo’s, tablets, etc.

Soms verlies je de tijd zelf uit het oog en zitten ze hier meerdere uren op én dat is absoluut niet de bedoeling. Daarvoor werd nu ook iets voor ontwikkeld: Vimana Smart Parenting Device. 

Vimana

Hiermee kan je de schermtijd van jouw kinderen tot een gezond niveau beperken. Met het hele internet binnen handbereik van uw kind, betekent veiligheid en beveiliging alles. Met apps, games, sociale media, berichten en meer hebben kinderen in de 21e eeuw vrijwel onbeperkte toegang tot inhoud. 

Dankzij Vimana kan je de schermtijd beperken en de digitale ervaring voor uw kinderen beheren. Als gevolg hiervan zullen jouw kinderen een gezonde relatie met technologie ontwikkelen.

Met de app kun je ook hun online tijd beheren en overal mobiele meldingen ontvangen. Je kan zelfs zichtbare inhoud ordenen tot aan de beoordeling, een digitale avondklok instellen en zoekwoorden blokkeren. Je kan zelfs internet pauzeren om te genieten van de tijd zonder afleiding.

Schoolmodus

Ook scholen spelen in om deze technologische vooruitgang en vaak kunnen zij taken doen via een website. Maar in hoeverre blijft dit beperkt tot deze website? Met de Vimana kan je dit in schoolmodus zetten, zodat enkel schoolgerelateerde websites bekeken kunnen worden. 

Internet pauzeren

Ook het internet kan je pauzeren wanneer jij het wil. Dit om te eten, tijd voor iets anders of zelfs voor het slapengaan. Zo ben je zeker dat je kapoen niet op internet zit.

Veiligheid

Met dit apparaat krijg je ook meldingen op jouw gsm wanneer er naar een website gesurfd wordt, die niet bezocht zou moeten worden en nog zo veel meer. Dit apparaat is dus echt een plus om jouw kinderen op een veilige en gezonde manier met het internet te laten omgaan.

Bron: https://thegadgetflow.com/portfolio/smart-parenting-device/

1 Comment

Opmerking plaatsen