Het is weer bijna zover: Moederdag. DE dag om jouw mama, (schoon)mama in de bloemetjes te zetten en haar te laten weten dat je haar graag ziet en haar denkt. Want zij is tenslotte de persoon die jouw het leven geschonken heeft en al die jaren voor jou gezorgd heeft. Tijd dus om haar ook weer een dagje te belonen.

Cadeau

Maar wat geef je ook al weer? Het is niet altijd gemakkelijk om origineel te blijven qua cadeau’s. Je hebt haar waarschijnlijk wel al eens een juweeltje gegeven, een parfum, decoratie voor in huis, misschien een ontbijtje… Maar soms hoef je het ook niet zo héél ver te zoeken en kan je haar al blij maken met heel simpele dingen.

Kaartje

Je kan haar bijvoorbeeld al een heel mooi kaartje geven, waar je zelf een mooi gedichtje opschrijft of nog beter, zelf even meegeeft wat jouw mama voor jou betekent. Wil je graag nog creatiever zijn? Dan kan je ook gewoon jouw kaartje volledig zelf ontwerpen.

Ballonnen

Zeker ook niet standaard, maar wel héél leuk: zeg het met een balon. Je pakt er zeker mee uit om een ballon voor haar neus te houden. 🙂 Op Greetz.be vind je heel leuke exemplaren terug, die je ook nog eens volledig kan laten personaliseren. Leuk toch?

Bloemen

En welke vrouw/mama houdt er nu niet van een mooi bosje bloemen? Met een bosje bloemen kan je nooit iets misdoen en is altijd super leuk om cadeau te doen, zeker bij Moederdag kan je jouw mama letterlijk even in de bloemetjes zetten.

Greetz heeft sinds kort ook de mogelijk om gepersonaliseerde cadeaupapier toe te voegen aan een boeket bloemen. Het is waterdicht cadeaupapier waar je je eigen naam, logo en/of foto op kunt laten maken (exclusief te krijgen bij Greetz). In de aanloop naar Moederdag is de gepersonaliseerde cadeaupapier slechts €1,-.

Jouw mama verdient toch ook een bloemetje? In samenwerking met Greetz.be geven we 2 boeketten t.w.v. € 45 weg. Wat te doen? Schrijf hieronder in voor onze nieuwsbrief!


Door je te abonneren op de nieuwsbrief wordt je automatisch deelnemer en maak je kans op een boeket bloemen twv € 45. De winnaar wordt bekendgemaakt op 07/05/2019.


Opmerking plaatsen