Ben je van plan om je vakantie te combineren met een groot feestgebeuren en wil je dat graag buiten de deur doen en met familie en vrienden?

Dan zijn hier, om de vakantiespecial af te sluiten, de meest prachtige groepsaccommodaties.

TROPISCHE VAKANTIESFEER IN COSTA RICA

Heb je er altijd al van gedroomd om een feestelijke gebeurtenis te vieren op een exotische locatie? En is prijs geen obstakel? Dan vlieg je toch gewoon naar het verre Costa Rica, om er te verblijven in dit prachtige resort.

Je verblijft er in luxueuze villa’s, omgeven door exotische tuinen en ongelooflijke vergezichten. Je kunt er genieten van deugddoende lichaamsbehandelingen, of gewoon relaxen op je eigen meditatieterras na een verfrissende duik in de infinity pool.

De villa’s zijn ingericht met duurzame materialen en geven allemaal toegang tot de prachtige omgeving, ook de slaapkamers met hoe kan het ook anders…king size bedden.

Een feestje met vrienden wordt er eentje om nooit te vergeten.

https://www.coolstays.com/property/casa-el-chante/19222

ITALIAANSE ROMANTIEK IN TOSCANE

Dichter bij huis, maar niet minder decadent, kan je in Lucca verblijven in deze Toscaanse villa, ingericht om grote groepen te ontvangen die er een speciale gebeurtenis willen vieren. Met je eigen wijnkelder kan dat niet mislopen, maar dan loop je misschien wel de prachtige omgeving mis, die deze streek rijk is.

Compleet met Turks bad, sauna, regendouche, jacuzzi en infinity pool, zijn alle kamers voorzien van airco en aangepaste badkamer voor mensen met een beperking.

De villa is ingericht in een typische stijl uit het midden van de vijftiende eeuw, dus je voelt je voor even een echte koning of koningin in dit ruime en elegante verblijf.

Zowel binnen als buiten, zal je betoverd worden door de uitstraling van het gebouw en zijn omliggende tuin.

https://www.coolstays.com/property/villa-mori/19091

ALS EEN PRINS EN PRINSES OP HET LANDGOED

Wie wil er nu niet trouwen in een heus landhuis of verblijven tussen de beau monde? Dat kan in het Verenigd Koninkrijk, in de Cotswolds.

Daar kan je verblijven in een prachtig Victoriaans landhuis, helemaal verscholen in één van de mooiste streken van Engeland. De meren en tuinen waren inspiratie voor Alice in Wonderland en zeg nu zelf, het ziet er dan ook sprookjesachtig uit.

Geniet van een ideale combinatie tussen Victoriaanse architectuur en een hedendaagse inrichting, waar je met grote groepen kunt verblijven. De kamers hebben zicht op het meer of een eigen terras of hebben zelfs meerdere verdiepingen, allemaal met de nodige moderne faciliteiten.

Verder kan je er genieten van een heerlijk maal en high tea in, of met zicht op de immense tuin en van de vele ontspanningsmogelijkheden.

https://www.coolstays.com/hotel/cowley-manor/16884

OVERWINTEREN IN FINLAND

De laatste locatie is er eentje voor zij die een heel speciaal winterfeestje willen organiseren. Wil je graag op bezoek bij de kerstman om persoonlijk je lijstje te overhandigen? Dat kan in Finland. Je verblijft er in de meest luxueuze iglo’s die je ooit zag. Niet enkel hebben ze een eigen keuken, haard en privésauna, je kunt er ook genieten van de onnoemelijk mooie natuur, doorheen de glazen wanden van je iglo, die zich midden in de Finse bossen bevindt.

Deze accommodatie is perfect voor groepen, het hele jaar door, maar heeft iets feeëriek in de winter, wanneer je de sneeuw op je iglo ziet dwarrelen en je op bezoek kunt gaan bij de meest bekende man van Lapland en misschien wel bezoek krijgt ’s morgens van een eland of andere bosbewoners.

https://www.coolstays.com/hotel/kakslauttanen-glass-igloos/17924

Nog meer groepsverblijven ontdekken?

https://www.coolstays.com/inspiration/Weddings

Opmerking plaatsen