Ooit als kind een boomhut gehad? Of was je een echte bengel en slingerde je tussen de takken en kroop je in struiken en bomen? Dan zal deze volwassen versie van de boomhut je zeker bevallen.

In ons thema unieke vakantieverblijven, gaan we deze keer hoog in de lucht. We gaan helemaal back to nature en verblijven als een vogel in zijn nest, temidden van ruisende bladeren en bloeiende bloemen. Wie zich graag laat verrassen tijdens zijn vakantie en wil logeren in een luxueuze boomhut moet vooral verder lezen en ontdekken

JE EIGEN COCON IN THAILAND

In het bekende en ook wel beruchte Phuket, waar jaarlijks heel wat toeristen neerdalen, is het voor veel mensen het paradijs op aarde, terwijl anderen dit soort vakanties te druk vinden. Toch is er een manier om te ontsnappen aan de toeristische cultuur. Huur gewoon je eigen boomhut!

Alhoewel je deze accommodaties nog amper boomhutten kunt noemen, bevinden ze zich nochtans temidden van het regenwoud. Je kunt niet dichter bij de natuur komen dan dit en dat terwijl je geniet van alle luxe die je verwacht van een vakantieverblijf. Neem alle wonderen van de wereld in je op vanop je eigen privéterras, mét zwembad en met uitzicht op de oceaan, de bergen of het prachtige regenwoud. Vanuit je king size bed, kan je zo de patio opwandelen of genieten vanuit je bad, want ook daar heb je prachtige vergezichten.

Kortom, voor zij die willen genieten van rust en natuur en voor wie kwaliteit belangrijk is, is dit een droom die werkelijkheid wordt.

https://www.coolstays.com/hotel/keemala/17636

SAUNA EN HOT TUB IN HET GROEN

Iets dichter bij huis in het zuidwesten van Frankrijk, ligt een boomhutten complex, voor vakantiegangers die willen onthaasten. Het complex heeft dan ook geen wifi verbinding, waardoor rusten en genieten hier centraal staat. En genieten zal je doen, in de luxe boomhutten tussen de takken van de bomen. Stel je voor dat je ’s avonds naar de sterren kunt kijken vanuit je eigen hot tub of kunt uitblazen in je privé sauna. Verfrissen kan in het zwembad en nadien kan je heerlijk slapen in de authentiek gedecoreerde verblijven, compleet met sfeerverlichting en comfortabele kussens. En ’s ochtends kan je heerlijk ontbijten op je eigen terrasje… en het ontbijt? Dat wordt gewoon aan “de boom” geleverd…

https://www.coolstays.com/property/pella-roca/19277

NOSTALGISCH IN DE BOOMHUT VAN JE VADER

Wil je het echte kampeergevoel ervaren en wordt je al nostalgisch als je denkt aan de boomhut die je vader ooit voor jou bouwde? Dan moet je beslist naar Engeland, waar deze authentieke boomhut plaats biedt aan vakantiegangers die hun kindertijd opnieuw willen beleven.

De boomhut kronkelt zich als het ware rond de takken van de al even authentieke eik en bevat zelfs meerdere verdiepingen, voor een steeds andere beleving. Zo slaap je helemaal bovenaan, waar je als het ware wordt omarmd door de kruin van de boom.

Deze vakantie is ideaal voor natuurliefhebbers die in alle stilte willen genieten van al wat er leeft in deze groene omgeving.

https://www.coolstays.com/property/treetops-treehouse/16812

 

Wil je nog meer boomhutten opzoeken?

https://www.coolstays.com/inspiration/Treehouses

Opmerking plaatsen

Close