In onze vakantiereeks, gaan we op zoek naar vakantiebestemmingen die je bijblijven. Vorige week logeerden we in gerenoveerde kerken en deze week, trekken we onze wandelschoenen aan en verblijven we in de meest luxueuze kampeertenten, ook wel glamping genoemd. En dat deze manier van vakantie nemen in de lift zit, zie je in de volgende optrekjes, die al meer weghebben van een dure hotelkamer, dan van een doordeweekse kampeertent waardoor je kan gaan glamping in stijl.

 

VIJFSTERREN IN TOSCANE

Hoe moet het zijn, om elke dag wakker te worden in het prachtige heuvellandschap van Toscane, met zicht op zee of een oud idyllisch dorpje? Dat kan in je private glamping tent met aansluitende badkamer en terras. De luxe binnenin de tent is verbluffend. Je waant je eerder in een luxesuite, dan in een kampeertent en elk ochtend kan je genieten van je ontbijt (dat gewoon aan de deur geleverd wordt) en het panoramisch uitzicht krijg je er gratis bij.

https://www.coolstays.com/inspiration/Glamping

THE OUTBACK AAN JE ACHTERDEUR

Mag het allemaal nog een beetje luxueuzer? En zit je niet in met de lange vlucht erheen? Dan is Australië de perfecte locatie voor een glamping vakantie. Niet enkel zit je er midden in de Australische outback, maar de vergezichten zijn onvergetelijk.

De glamping tenten zijn opgetrokken in ware safaristijl en bevinden zich in een beschutte baai, temidden van eucalyptus bomen. Need i say more…

Alle tenten zijn tot in de puntjes afgewerkt, tot een harde vloer toe en zijn volledig bemeubeld. En natuurlijk kan je van het uitzicht genieten op je eigen privéterras.

Voor de avontuurlijke reiziger, die graag wil onthaasten  en helemaal back to nature wilt gaan, maar dit in stijl wilt doen, is deze glamping ervaring een echte aanrader.

https://www.coolstays.com/hotel/paperbark-camp/16960

SLAPEN IN ORIGINELE YURTS

In de groene omgeving van Sussex, Engeland, wordt je naar een andere wereld gekatapulteerd. Je verblijft er in typische Mongolische yurts, met aan de ene zijde een luxueus zitkamergedeelte en aan de andere zijde, comfortabele slaapruimtes. De spirituele Mongoolse levenswijze is helemaal aanwezig tijdens deze glamping trip, waar je totaal tot rust komt onder de prachtige sterrenhemel.

De yurts zijn stijlvol gedecoreerd in traditionele kleuren en stoffen en geven je de indruk dat je in een compleet ander continent verblijft. Genieten in stijl is de boodschap en dat zal je vast en zeker doen in deze prachtige omgeving.

https://www.coolstays.com/property/barefoot-yurts/19669

Ben je helemaal verkocht voor deze bijzondere manier van vakantie vieren? Ga dan zeker een kijkje nemen, voor nog meer glamping vakantieverblijven:

https://www.coolstays.com/inspiration/Glamping

Opmerking plaatsen

Close