We zijn bijna aan het einde gekomen van ons vakantiethema. Nog één week scheidt ons van een nieuw werkjaar. Daarom willen we nog een keer alles uit de kast halen, om jullie de mooiste vakantieverblijven te tonen.

Deze week gaan we naar zee; letterlijk! Met een stulpje aan zee met frontaal zeezicht ben je onmiddellijk in vakantiestemming en krijg je als het ware elke dag een nieuw schilderij aangeboden, want de natuur ligt er aan je voeten en geeft telkens het beste van zichzelf.

We vonden een aantal stulpjes die dit gevoel helemaal overbrengen.

JE EIGEN STRAND IN KROATIË

Om even terug te gaan naar een vorig thema, is deze glamping ervaring er eentje om u tegen te zeggen. Een viertal luxueuze tenten staan er uitgestald aan de rand van de Middellandse zee. Elk verblijf heeft zijn eigen zonneterras aan het water op zijn eigen stukje privéstrand. Geen problemen met andere vakantiegangers, geen stoelen die bezet zijn, maar jouw eigen stukje paradijs.

De tenten zijn uiteraard tot in de puntjes afgewerkt in bohemian stijl, compleet met een volledig uitgeruste keuken en badkamer en je hebt zelfs een wasmachine beschikbaar in het verblijf. Relaxen doe je op je eigen eet- en loungegedeelte met prachtig uitzicht of geniet van een boottrip om de omgeving te ontdekken.

https://www.coolstays.com/property/house-plage-cachee/19743

EEN PATIO MET ZICHT OP ZEE

Iets verder gelegen in Andalusië, Spanje, ligt het volgende vakantieverblijf, verscholen in een natuurpark. Helemaal in Afrikaanse stijl, kan je er genieten van de meest prachtige vergezichten.

De villa met Moorse invloeden is ruim en uitgestrekt en voorzien van alle moderne comfort. Genieten van de natuur tijdens een wandeling doorheen het park, met uitkijkjes op de prachtige omgeving, of gewoon uitblazen op je eigen privéterras met zicht op de uitgestrekte oceaan…hier heb je als mens niet veel nodig om gelukkig te zijn…

https://www.coolstays.com/property/african-view/18785

EEN POSTKAART PANORAMA

Dat het ook in het kille Groot-Brittannië prachtig kan zomeren, bewijzen volgende foto’s. Het laatste vakantieverblijf heeft dan ook een panoramisch uitzicht op de omliggende wateren.

In Cornwall, één van de mooiste delen van het Britse grondgebied, ligt deze prachtige villa, hoog op een heuveltop, neerkijkend op de baai die het land omgeeft.

Het buitengedeelte is verdeeld over vier verdiepingen, waar je kunt genieten van de zon, een heerlijke barbecue of een deugddoende wandeling langs het kustpad.

In de villa is de volledige inrichting erop gericht om op elke plaats te kunnen genieten van het magnifieke uitzicht, of het nu is aan de eettafel of in de slaapkamer. En natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, om er een geslaagde vakantie van te maken (en de beelden te delen met zij die thuis in de regen zitten).

Dit is zeker een aanrader voor de echte liefhebber van zon en zee.

https://www.coolstays.com/property/gwel-an-treth/19699

nog meer vakanties aan zee ontdekken?

https://www.coolstays.com/inspiration/ByTheSea

Opmerking plaatsen