Al gehoord van IKEA® Pets Tunes? Wij tot op vandaag ook niet!

Ikea is gekomen met een gratis muziekplatform voor onze liefste viervoeters. Dit zou onze honden en katten helpen kalmeren als ze alleen thuis zijn. Rustgevende muziek voor onze kleinste schatten? Super?!

Jouw hond of kat hoort volledig mee bij het gezin en vaak zijn zij overdag als iedereen gaan werken is of naar school is alleen thuis. En sommigen gaan dan op zoek naar een bezigheid in jouw meubels en decoratie omdat ze zich vervelen of alleen gaan voelen. Want jij bent niet graag alleen, maar jouw huisdier zeker ook niet!

Als je je huis verlaat, kan je huisdier zich snel eenzaam en gestresseerd voelen. Vaak ontwikkelt het hierdoor een vorm van angst. Om de tijd te verdrijven begint het dier te blaffen, te janken of reageert het zich af op je kussens, tapijten of zetels. Soms heeft je lieveling zelfs zin om heel je interieur te verbouwen. En dat willen we vermijden!

Pets Tunes

Dankzij het muziekplatform dat Ikea heeft uitgebracht zullen jouw huisdieren meer zen worden. Het geluid kan wel enkel je huisdier horen.

Op het platform staan meer dan 200 tracks die speciaal ontwikkeld zijn door geluidsingenieurs op basis van advies van dierengedragswetenschappers, musicologen en dierenartsen.

Het voordeel is dat je hier geen toestel voor nodig hebt. Je kan gewoon heel gemakkelijk één van de 8 verschillende playlists afspelen op een ormaal volume.

Het ritme en de frequenties van de instrumenten in de nummers op IKEA® Pets Tunes  helpen om je huisdier te kalmeren en bezig te houden als je er niet bent. Je hebt geen speciaal toestel nodig. Speel gewoon één van de 8 playlists af op een normaal volume. Probeer het nu. Met IKEA Pets Tunes® worden je hond en kat waarschijnlijk weer de beste vriendjes met je interieur.

Neem snel een kijkje via http://www.ikeapetstunes.com/nl .

Opmerking plaatsen