Heel vaak zijn we bezig met ons interieur of met de inkleding van ons interieur en vaak doen we dan ook inspiratie op via magazines, maar ook Pinterest speelt hier al een heel belangrijke rol in. Maar er is ook nog een andere speler waar je wel wat avonden zoet bent en dat is Netflix.

Netflix heeft heel wat interieur series in de aanbieding en wij sommen graag onze favorieten even op. Perfect om dit weekend mee te starten!

Property Brothers

In deze serie gaan 2 broers gezinnen helpen met het realiseren van hun droomhuis. Beide zijn aannemer en makelaar. Geweldig hoe ze huizen kunnen omtoveren tot echte parels!

The World’s most extraordinary homes

Tiny House Nation

Tiny Houses zijn tegenwoordig enorm in en we hebben er zelf ook al enkele artikels aan toegewijd. In deze serie reizen een presentator en een expert door de VS en gaan gezinnen helpen bouwen met hun Tiny houses. En ook hier weer zie je echt heel toffe dingen terug en zou je zelf al in een tiny house willen gaan wonen. 🙂

Tidying up with Marie Kondo

Iedereen heeft ondertussen wel al eens gehoord van Marie Kondo. Al is ze onlangs niet zo positief in de media verschenen, Marie Kondo wéét van aanpakken als het komt op organiseren van een woning. In een reeks inspirerende woningmake-overs helpt zij klanten om spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen écht blij maakt.

Amazing Interiors

Deze serie heeft 12 afleveringen met telkens woningen die vol verrassingen zitten en heel ongewoon zijn, waarbij eigenaars dit de normaalste zaak van de wereld vinden. Poppenhuizen, horrorhuizen, huizen met een achtbaan in de tuin,… niets is hier te gek! Echt de moeite om te kijken!

Instant Hotel

Als je van reality en interieur houdt is dit dé serie voor jou. In deze serie strijden teams van Australische huiseigenaren om de titel ‘Beste Instant Hotel ‘door bij elkaar te overnachten en hun ervaring te beoordelen. Vergelijkbaar met ‘Vier in bed’ bij ons.

Uiteraard zijn er nog heel wat serieus op Netlfix terug te vinden. Zoek maar eens op ‘Interieur’ en je zal zien dat je scherm mooi gevuld wordt.

Opmerking plaatsen