Stilaan vallen de bladeren en komen we bijna aan de officiële aftrap van de herfst. Bij het vallen van het blad zoals ze zeggen, heb je vaak een klein dipje en heb je weinig energie om vooruit te geraken. Wil jij graag ook in het najaar nog eventjes er tussenuit om een beetje te ontspannen of te genieten?

Je hoeft alvast niet te ver te gaan zoeken voor unieke vakantieverblijven. Wij hebben alvast enkele gezellige vakantieverblijven in de buurt uitgezocht via Airbnb die de moeite waard zijn om nog even quality time door te brengen met jezelf en of je partner.

Royal Safari Lodge

Met deze ‘tent’ krijg je echt het gevoel of je bent op safari, maar kan je eigenlijk gewoon terugvinden bij onze noorderburen.

Dit vakantieverblijf is vlakbij verschillende recreatieplassen en bossen. De Logdes liggen midden in de weilanden van het platteland, waardoor je echt één kan worden met de natuur.  Je hebt alle mooie charmes van een tent zoals het tikken van de regen op jouw tent, maar het leuke is dat er zelfs een open haard is. Je kan dus lekker warm genieten van het uitzicht.

Op en top glamping!

https://www.airbnb.be/rooms/14834704?wl_source=list&wl_id=365673068&role=wishlist_owner&adults=1&children=0&infants=0

 

La cabane du Mouflon

Deze gezellige boomhut met 1 slaapkamer is gelegen in het Franstalig gedeelte van België.

Ervaar de ongewone ervaring van een hut in de bomen in het hart van een eikenbos met een adembenemend uitzicht, voor een totale ontkoppeling in het hart van de natuur. 

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig om van jouw verblijf te genieten. Er is zelfs een mogelijkheid om maaltijden te boeken in jouw hut. Super toch?

https://www.airbnb.be/rooms/24274567?wl_source=list&wl_id=365673068&role=wishlist_owner&adults=1&children=0&infants=0

Art Deco boot

Ook altijd al eens willen overnachten op een boot, maar is het er nog niet van gekomen? Dan is dit de moment. In Gent kan je namelijk genieten van een Art deco boot.

De boot is heel knus en zorgt voor een uniek karakter & er zijn zelfs fietsen ter beschikking waardoor je Gent nog kan doortrekken met je fiets.

https://www.airbnb.be/rooms/5224982?wl_source=list&wl_id=365673068&role=wishlist_owner&adults=1&children=0&infants=0

Sarabande

Op het prachtige meer van Genval,  kan je deze ideale plek  terugvinden om een nacht of week of een week door te brengen, Er is zelfs een jacuzzi aanwezig om samen te genieten van het uitzicht. Het huisje was vroeger het muziekpaviljoen van een gerenommeerde cellist.

Indien gewenst kan je jezelf hier ook zelfs laten masseren. Luxe alom!

https://www.airbnb.be/rooms/5193301?wl_source=list&wl_id=365673068&role=wishlist_owner&adults=1&children=0&infants=0

Opmerking plaatsen