Jouw koelkast is zo wat een van de centraalste punten in jouw woning waar je elkaar als gezin vaak treft. Het is dan ook een van de belangrijkste plaatsen in jouw woning. Het is ook niet voor niets dat de koelkast vaak de plaats is waar er memo’s , belangrijke brieven, afspraken , etc aan hangen dat we niet mogen vergeten.

Samsung is daarom met een slimme koelkast op de markt gekomen: de Family hub! Via deze koelkast kan je de familiekalender raadplegen én zelfs muziek luisteren.

Boodschappen

Je kan zelfs via een app in jouw koelkast kijken om te kijken welk benodigdheden je nog moet meenemen. Dit dankzij 3 ingebouwde camera’s. Daarnaast kan de koelkast een reminder sturen, als er iets op is of de houdbaarheidsdatum is overschreden.

Recepten

In de Family Hub vind je een leuk nieuw recept om de lekkerste kipmaaltijd te bereiden. Het recept wordt weergegeven op groot scherm, terwijl jij aan het koken bent. Zelfs als je geen zin hebt om te koken, dan kan je nog altijd eten bestellen via de display. –

Entertainment

Als je iemand bent die vaak series of programma op tv kijkt , die vaak lopen wanneer jij moet koken. Dan kan je deze vanaf nu ook gewoon in de keuken zien. Het display in de koelkast, dient ook als tv. Liever wat muziek? Dat kan ook!

Familiekalender

in plaats van de memo’s van wie waar en wanneer moet zijn, kan je nu heel gemakkelijk digitaal via jouw koelkast jouw familiekalender hanteren. Laat er berichtjes achter voor je huisgenoten of zet er je allerleukste familiefoto’s op.

Naast al deze nieuwe technologie heb je natuurlijk nog vele andere zaken aan de ijskast zoals een heel grote opslag, je kan ijs maken via deze ijskast en de ijskast meet ook de temperatuur en eigenlijk kan deze nog veel meer. 😉

Prijskaartje

Aan al deze technologie hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Je hebt verschillende modellen beschikbaar en afhankelijk daarvan varieert de prijs tussen de € 1500 – 3999.

Meer informatie kan je terugvinden via : https://www.samsung.com/be/family-hub/

Opmerking plaatsen