Als je dacht dat enkel wij vrouwen gevoelig zijn voor stijltrends, dan heb je het mis. Ook de mancave verdient een make over tijdens de zomerperiode. En hoe kan je dat beter doen, dan ze om te toveren tot een surfers paradijs.

Met volgende tips creëer je in geen tijd, een zomerse schuilplaats, waar jij en je vrienden kunnen uithangen.

Uiteraard kan deze look ook perfect passen in de kamer van een hippe tiener of de sportieve, vrijgevochten vrouw.

De surfers look brengt iedereen automatisch in een luie zondagnamiddag stemming, met in gedachten een parelwit strand en een stralende zon.

GA VOOR WIT

Witte muren zijn een echte must in een surfers kamer; ze brengen een instant opgewekte stemming in een kamer en alles wat je erbij decoreert, komt nog beter tot zijn recht.

STRAND EN KUNST

Natuurlijk kan een surfers kamer niet zonder de nodige strand portretten aan de muur, of in dit geval posters en kunstwerkjes van blote bovenlijven en surfescapades.

ROTAN EN HOUT

Om de natuurlijke en robuuste surfers look bij te treden, gaan we voor accessoires in natuurlijke materialen, zoals hout en rotan. Die creëert de authentieke look van de ruwe bolster, blanke pit uitstraling waar we van houden.

SURFBORDEN

Hoe kan het ook anders; een surfkamer is geen surfkamer zonder een surfplank; schaf je een tweedehands surfboard aan en maak ze de eyecatcher van je kamer. Tenzij je een echte surfer bent natuurlijk, dan ga je voor een knallend surfboard, met de meest hippe kleuren, om je maten te imponeren.

NOG MEER KLEUR

Wees niet bang om een beetje extra kleur in je surfers paradijs te brengen. Denk daarbij aan Caraïbische kleuren , die het geheel een echte opkikker geven en je nog meer in zomermodus brengen. Daarbij mag je gerust een plant of twee toevoegen (en dan bedoelen we natuurlijk, de stoerdere soorten, zoals bijvoorbeeld een echte palm of bananenplant).

MAKKELIJK MET EEN TWIST

Kies in je surfers paradijs voor meubilair dat no nonsense uitstraalt. Soepele stoffen en weinig tierlantijnen, maar vooral comfortabele en makkelijk onderhoudbare bekleding.

Smuk je sobere basis op met een typisch Mexicaans tapijt, accessoires in hout, stoere boeken, lederen ornamenten en allerlei Boho Chic elementen, die de specifieke zomer look creëren.

VERGEET PERFECTIE

Eén ding dat helemaal niet thuishoort in jouw surfers paradijs, is perfectie. Ruw en authentiek, daar ga je voor, dus geen geschaafd hout, maar het echte zeebonkenhout en geen perfect opgeruimde kamer, maar een ruimte waarin geleefd wordt en waar je casual kunt genieten.

Bron: http://simplestylings.com/get-the-look-the-california-surf-shack/

Opmerking plaatsen