Wie de collecties van Laura Ashley een beetje kent, weet dat ze doorspekt zijn van romantiek en lichtheid. Telkens opnieuw slaagt de ontwerpster erin om de frivole kant van het leven te etaleren, met zachte prints en dito kleuren.

De wintercollectie is dan ook niet anders. Voor al wie houdt van landelijk en romantisch, is hier de wintercollectie 2015.

De nieuwe “Silver Serenity” collectie, baadt zich vooral in zachtroze en shades of griis, aangevuld met accenten van oud groen. Het nieuwe bloemetjesdesign, genaamd “Beatrice”is een pittige toevoeging aan de reeds zo befaamde bloemenprints. En wat dacht je van een behangpapier met zwanenprint…? Super origineel!

De “Palm House” collectie oogt dan weer oceaan fris, met de zachtblauwe en appelgroene tinten, prachtig te combineren met fris groene planten en typisch landelijk design.

Koninklijk blauw vinden we dan weer terug in de “China Blue” collectie ; klassiek en zelfzeker. Typisch voor de collecties van Laura Ashley, zijn de terugkerende prints, in een ander kleurenpatroon, zoals hier de “Summer Palace” look die terugkeert, in tinten van blauw.

“Casual Country” is,zoals de naam reeds aangeeft, een mooie landelijke collectie met zachte crèmekleuren en koekjestinten, gecombineerd met lichtblauw. De extravagante strepen en fluitende vogels, breken het thema en geven de winter een grote dosis pit.

In de keukencollectie blijven de buffetkasten de show stelen en in de wintercollectie werd daar nog een mooi exemplaar aan toegevoegd, met handig opbergsysteem aan de binnenkant van de deuren en een uiterst praktisch notabord. Verder werd nog steeds aandacht besteed aan zoveel mogelijk op te bergen in zo weinig mogelijk ruimte. En ook de keukenprinsessen worden nog steeds in de watten gelegd met de leukste accessoires in prints die meegaan met de interieurcollecties.

De Kerstcollectie van Laura Ashley is gewoon prachtig!

De meest koninklijke prints in zilver, goud, brons en rood, passeren de revue en zie je verschijnen in de tafeldecoratie met chique tafellopers en glazen met een “randje”. Uiteraard mogen de traditionele ruitjes niet ontbreken, maar ze gaan naadloos samen met de originele wintertafereeltjes op de kussens en de superzachte plaids in roze en groen fluweel.

Van kaars tot kast, de winter bij Laura Ashley, straalt tegelijk luxe en lichtheid uit, een prettige mix van kleuren en prints, die van de winter een bruisend seizoen maken…

De volledige Laura Ashley catalogus, kun je bestellen of bekijken :

http://www.lauraashley.com/

http://toriejayne.com/collection/laura-ashley-autumn-winter-2015

call2action_post_mag

Download hier

Comments are closed.