Elk jaar zijn er heel wat trends in en rondom onze woning die opduiken of trends die opnieuw in zijn. En dat is ook zo bij de vloeren in jouw woning. Daarom nemen we snel even een kijkje wat de nieuwe vloertrends 2020 zijn.

Een vloer is ook een enorm belangrijke keuze omdat deze eigenlijk als een ‘vijfde’ muur gezien wordt en de keuze een groot effect heeft op jouw interieur.

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn vandaag de dag ook enorm populair. Ook omdat alles rond het ecologische en het duurzame draait en dat is wat deze vloer dus ook is.

De verschillende houtprints zijn nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten parketvloer. Ook de PVC tegels met verschillende prints lijken steeds meer op een echte tegelvoer.

Bamboe Vloer

Ook dit is een duurzame vloer dus als je dit belangrijk vind dat is dit zeker een goede variant. De structuur van bamboe zorgt voor een harde en stabiele parketvloer. Door zijn hardhout eigenschappen en stabiele structuur is een bamboe parket een ideale oplossing voor kamers en plaatsen waar dagelijks veel mensen lopen.

Zijn typisch uiterlijk geeft ook een exotisch tintje aan jouw interieur.

Vinylvloer

Er was een tijd dat vinylvloer heel populair was. Door de jaren heen is dit verdwenen, maar dankzij nieuwe ontwikkelingen in technologie en ontwerp is vinyl vandaag weer helemaal terug van weggeweest. En dat zonder dat je moet inleveren op schoonheid.

Vinylvloeren zijn beschikbaar in heel wat kleuren en stijlen en past daardoor dus altijd in elk interieur. Het voordeel van deze vloer is dat hij er uit ziet als een vloer gemaakt van natuurlijke materialen, zonder dat je daarbij de effectieve kostprijs betaald en dat maakt dus dat vinyl een praktische en betaalbare trend voor jou woning is.

Andere voordelen zijn dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Dus ben je van plan om een nieuwe vloer in jouw woning te leggen, dan kan je misschien een van bovenstaande opties overwegen.

Opmerking plaatsen