De zomer is halfweg en dan kijken we graag met jullie vooruit naar wat het najaar brengt op het vlak van interieur en decoratie. En één ding is zeker, het wordt een warme herfst.

Wie dacht dat kleuren enkel thuishoren in de eerste helft van het jaar, heeft het mis, want ook het najaar  en zijn trends belooft een overvloed aan kleuren en aparte kleurcombinaties die zullen verrassen.

DE ZETEL ALS CENTRAAL PUNT

Wat meteen opvalt, is dat er heel wat aandacht wordt besteed aan zitcomfort en met name aan designmeubelen.

Zetels en salons worden dieper, breder en zachter en stralen meer dan ooit tevoren, luxe en comfort uit.

Of je nu kiest voor een zitbank of hoeksalon, het kernwoord is ruim, met brede zittingen en warme stoffen, die uitnodigen om zich neer te vleien en te ontspannen. Zelfs de kleinsten onder de fauteuils, krijgen het karakter van hun grotere broertjes en kenmerken zich door dikke kussens en rugleuningen die uitnodigen om te blijven zitten.

WARME KLEUREN MET PIT

Oranje is niet meer het nieuwe zwart. Bruin is dé design trendkleur van het najaar. Maar verwacht je niet aan saaie toestanden, maar aan pittige combinaties van bruin met turkoois en rood op een lichte achtergrond of walnoot en ambertinten met aparte samenstellingen van gekleurd glas en geborsteld metaal. Luxueus en chique is weer helemaal in, in de woonkamer.

ACCESSOIRES MET EEN VINTAGE RANDJE

Perfect aansluitend bij de luxueuze uitstraling van de zitmeubelen, zijn de woonaccessoires met een vintage randje. Vloerkleden met een Perzische look en bijzettafeltjes in exclusieve materialen zoals gepoederd metaal en hout. Maar ook koper blijft in, zij het dan met een heel aparte kleur en twist en een knipoog naar vervlogen tijden.

Kortom, het najaar is uitbundig en weelderig en neemt het niet zo nauw met regeltjes en vaste waarden. Persoonlijkheid en expressie staan centraal in het interieur, dat zowel luxueus als speels beloofd te zijn.

Wij kijken er alvast naar uit!

Opmerking plaatsen

Close