Heart Wood is gekozen tot nieuwe trendkleur voor 2018 en zeg nu zelf, met zo’n naam kan het niet mis gaan dit jaar. Al hadden we toch een heel andere tint in gedachten bij het horen van de naam, maar hey, what’s in a name, niet?

APART EN TOCH ZO HERKENBAAR

De kleur Heart Wood is dan wel de nieuwe trendkleur, maar draagt zoveel verleden met zich mee.

De van het roze afgeleide verftint, is dan ook een kleur die terug doet denken aan vervlogen tijden, ontspannende vakanties aan zee en mijn eerste meisjeskamer.

Het is een kleur die bij iedereen één of andere herinnering oproept en daardoor ook zo toepasbaar is.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Heart Wood is een kleur die perfect te combineren is met zowat alle andere tinten, afhankelijk van de sfeer die je wilt bereiken en ook al is roze nog steeds een vrij uitgesproken romantische kleur, toch past ze in alle woonstijlen die je maar kunt bedenken. Op de juiste manier toegepast, kan ze een ruimte helemaal upliften, of zachter maken. Maar altijd brengt de tint een warme, gezellige sfeer in de ruimte.

HEART WOOD EN ROOD VOOR PASSIE

Ben je op zoek naar een kleur die zowel opwekkend en uitnodigend is?

Combineer Heart Wood dan met het passionele rood. De mix van deze kleuren doet iets met een ruimte en zal je hart in vuur en vlam zetten. Ideaal dus voor de slaapkamer en werkruimte.

HEART WOOD EN NATUREL

Heart Wood in combinatie met allerlei natuurlijke tinten uit het gamma, geeft dan weer een heel ontspannende sfeer aan een kamer. Wil je na een drukke dag heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dan is Heart Wood in combinatie met een zachte zandtint een perfecte oplossing. Droom bijvoorbeeld heerlijk weg in een Heart Wood badkamer en voel je weer helemaal relaxed.

HEART WOOD EN BLAUW

Je hoeft natuurlijk geen strak kleurenschema aan te houden. Je kan ook gewoon twee verschillende tinten samenbrengen en Heart Wood past perfect bij allerlei blauwtinten. (vooral als deze blauwtinten aan zon zee en zand doen denken) Heel mooi bij Scandinavische interieurs, geeft deze combinatie een frisse en opgeruimde sfeer aan de ruimte.

Maar je kan Heart Wood ook gebruiken om accessoires in de kijker te zetten; gebruik hiervoor bijvoorbeeld verschillende zachte blauw- en of groentinten in combinatie met Heart Wood. Plaats de accessoires bij de roze tint en ze zullen onmiddellijk in het oog springen.

TOEPASSEN IS MAKKELIJK

Heart Wood is een makkelijke kleur om toe te passen in elk ruimte. Je kan de kleur als basiskleur gebruiken op een muur of plafond, maar je kan er ook accentmuren mee creëren, of een opvallend detail. En of je ze nu toepast in een lijn, strook of vlak, Heart Wood zal altijd een impact hebben in de ruimte, hoe groot of hoe klein ook.

Heart wood is dus duidelijk het nieuwe roze en zoveel meer dan een suikerspin-kleurtje.

 

Veel meer weten over de toepassingen van Heart Wood?

https://www.levis.info/nl/artikelen/levis-kleur-2018-heart-wood

Opmerking plaatsen

Close