Wil jij meegaan met je tijd? Ben je ecologisch bewust? Dan is ecolux de stijl voor jouw interieur. Kwalitatief, luxueus mét natuurlijke materialen, zijn de voornaamste kernwoorden.

Je interieur straalt rust en comfort uit, door het gebruik van zachte, glanzende materialen en natuursteen. Hout en koper gaan hand in hand; eigentijds en natuurlijk.

Zorg ervoor dat eenvoud en ruimte de belangrijkste elementen worden van je inrichting en gebruik kleuren met een natuurlijke look (zoals grijsgroen), gecombineerd met tinten die luxe uitademen (bv. koper) ; krachtige kleuren ( zoals oker en zwart ), met wit voor ruimte…

Je interieurvormen kunnen zowel natuurlijk als strak zijn, of een combinatie van de twee, zolang ze maar comfortabel in gebruik blijven.

Wat materialen betreft, worden gerecycleerde materialen samen gevoegd met milieuvriendelijk en duurzaam, aangevuld met metallic producten. Wat heel vaak voorkomt is, hout, natuursteen, beton, metaal, gerecycleerd kunststof en luxe keramiek.

Aparte dessins die de natuur nabootsen werken heel goed hier, alsook geometrische patronen, of horizon-imitaties.

Om het interieur af te werken, wordt gebruik gemaakt van planten met “krachtige” bladvormen en diepe kleuren, zoals bij voorbeeld de Dracaena.

Ben je op zoek naar een nieuw interieur en een gloednieuwe stijl en ben je begaan met de heropwaardering van de natuur?(Bron : wonenonlinenl)

Dan is Ecolux helemaal jouw ding !

 

Comments are closed.