Een nieuw jaar brengt nieuwe materialen. Op het vlak van bouwen is er veel evolutie geboekt, maar ook op het gebied van woondecoratie, zijn de vernieuwingen niet mis.

Een belangrijk, maar onderschat onderdeel van ons wooncomfort wordt verzorgd door een degelijke raamdecoratie. Wat we wel en niet tonen aan de buitenwereld, kortom, onze privacy, neemt een grote plaats in, in ons feel good verhaal.

Of je kiest voor een volledige afsluiting of een totale openheid, is een persoonlijke keuze, maar vanaf nu hoef je die keuze niet meer te maken.

De nieuwste raamdecoratie garandeert je namelijk de twee; ze zorgt voor een totale lichtbeleving in de woning, terwijl ze ook je privacy beschermt.

Die nieuwe raamdecoratie heeft de naam Squid gekregen en voldoet aan heel wat eisen van een perfecte raamdecoratie.

STRAK MINIMALISTISCH EN TOCH WARM EN GEZELLIG

Squid is een raamdecoratie met weinig franjes. Een strakke look in diverse karakteristieke kleuren zorgt ervoor dat ze thuishoort in elke woonstijl, of die nu heel modern of eerder landelijk is, je vindt beslist een kleurtint die past in jouw woning.

En wat meer is, de raamdecoratie is geschikt voor alle types van ramen, of het nu gaat om grote raampartijen, schuiframen, dakramen, koepels enzovoort, je kan Squid op alle raamsoorten toepassen, zelfs op hoogrendementsglas.

ZONWEREND EN VOCHTBESTENDIG

De raamdecoratie Squid heeft de bijkomende eigenschap dat ze tegenover andere raamdecoratie, wel gedeeltelijk zonnewarmte tegenhoudt; op die manier hoef je geen verduistering te voorzien tijdens de zomermaanden, wanneer je net zoveel mogelijk licht wilt binnenhalen. Tegelijk werkt de raamdecoratie brandvertragend, hetgeen ook de veiligheid ten goede komt.

Daarnaast kan Squid best tegen een stootje wat luchtvochtigheid betreft. Daarom kan deze raamdecoratie ook aangewend worden in vochtige ruimtes zoals badkamers.

MAKKELIJKE PLAATSING EN REINIGING

Het plaatsen van raamdecoratie kan soms een hele klus zijn; ophangsystemen die niet passen, muren die niet geschikt zijn enzovoort…Het kan de zin voor zelf klussen doen verdwijnen.

Maar ook dat probleem lijkt van de baan met de Squid raamdecoratie.

Hier breng je het raamtextiel gewoon aan op je raam, op een heel eenvoudige manier.

Heb je ramen die afwijken van de normale standaardmaten? Dan kan je de raamdecoratie gewoon op maat aanpassen, een werkje dat je helemaal zelf kunt doen.

En wat met schoonmaken?

De raamdecoratie is naast praktisch en comfortabel, ook heel makkelijk te reinigen.

INTIEM GENIETEN IN EEN OPEN KADER

Lekker languit op de bank, zonder inkijk van buitenaf? Ook dat is geen probleem voor Squid.

Overdag geeft de raamdecoratie geen of beperkte inkijk van buitenaf, maar jij als bewoner kan ongestoord genieten van het landschap. ’s Avonds is het wel aangeraden om een extra verduistering te voorzien, als je graag intiem wilt cocoonen.

Wil je veel meer weten over de Squid raamdecoratie?

Website en filmpjes:

https://squid-belgium.be/nl/

Opmerking plaatsen