Nieuwe woningen worden steeds “slimmer”. Met andere woorden, er worden meer en meer hoogtechnologische functies ingebouwd, waarmee we onze woning steeds gebruiksvriendelijker en energiezuiniger kunnen maken.

Maar als je nog over een oudere woning beschikt, denk je vast dat al die technologie nogal wat kap en breekwerk met zich meebrengt om te installeren.

Wel innovatie zou innovatie niet zijn, als ook daar geen oplossing voor gevonden werd.

Vanaf nu, is het voldoende als je een smartphone en een elektriciteitsnet hebt en je kan ook van deze slimme domotica genieten.

De One Smart Control, werkt namelijk helemaal autonoom, zonder dat je er enige structurele verandering voor moet doen.

Het systeem wordt geïnstalleerd op je bestaande elektriciteitsnetwerk en werkt met diverse slimme blokjes, die wel iets weghebben van legoblokken. Deze blokjes worden overal in huis aangebracht nabij schakelaars die je wilt integreren.

Door daarna simpelweg de speciale app te installeren, kan je al je netwerken in je woning met mekaar laten communiceren en kan je ook alles vanop afstand en met één simpele druk op de knop bedienen en controleren.

Met dit slimme systeem kan je dus zowel licht, temperatuur, beveiliging, verduistering, muziek en energie helemaal aanpassen aan jouw wensen en dit op elk moment van de dag, of je nu thuis bent of niet.

Zo kan je bijvoorbeeld je lichtgebruik helemaal zelf besturen, precies de juiste sfeer scheppen en onder andere indringers afschrikken door alle lichten buiten in één beweging aan te schakelen.

Of wat dacht je van de speciale sensor die ervoor zorgt dat de temperatuur steeds optimaal is in de verschillende woonruimtes, overdag en ’s nachts.

Ook aan veiligheid werd gedacht met de paniekknop (zie boven) en een besturingssysteem dat erover waakt of alle elektrische toestellen uitgeschakeld zijn enzovoort…

Zon, wind, regen? Geen onverwachte verrassingen meer als je buitenshuis bent. De slimme one smart control, regelt alles en verduistert waar nodig, of sluit wat moet.

Je favoriete muziek kan je nu overal beluisteren door ze te koppelen aan de one smart control en laat je toevallig de radio aan bij het verlaten van de woning? Dan wordt die automatisch uitgeschakeld.

Tenslotte kan je heel wat energie besparen door de slimme controle van de one smart control, die continu je energieverbruik checkt en het optimale verbruik nastreeft en dit aanpast in de woning. Zo worden lichten gedimd indien nodig, verwarming lager gezet enzovoort…

Deze one smart control, lijkt ons het perfecte maatje als je iemand bent die druk bezet is en die daardoor weleens bepaalde functies in huis vergeet. Door de werking van die functies op voorhand te installeren, houdt je maatje automatisch alles bij en zorgt ervoor dat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken…Eén ding wel: Vergeet je smartphone niet!!!

Meer weten over dit slimme domotica-systeem en hoe je het zelf bij je thuis kunt installeren?

Ga dan snel naar:

http://onesmartcontrol.com/

Comments are closed.