In de laatste weken en maanden, toonden we jullie reeds verschillende interieur- en decoratiewinkels, die op de één of andere manier bijzonder waren, hetzij in collectie hetzij in verwerking of afwerking. Ook deze week konden we zoals de naam zegt, een pareltje op de kop tikken.

PerleFine is een interieurzaak met net dat beetje meer.

Eigenares Eveline staat gekend voor haar bijzondere eclectische toets :

Als creatieve duizendpoot combineert ze graag een aantal stijlen, zoals eigentijds, modern en/of klassiek, … en creëert ze daarbij onverwachte combinaties. Haar troef is dat ze haar creaties steeds afwerkt met elegantie en heel veel zorg besteedt aan de kleinste details, tot ze een uiterst gezellig geheel bekomt.

In haar eigen unieke stijl, luistert ze naar de wensen van de klant om daarna te adviseren en suggesties te geven, tot de klant een keuze heeft gemaakt.

Evelien vindt het belangrijk dat mensen de juiste zetel, luchter of tafel vinden die hun interieur helemaal af maken. Ze wil mensen dan ook behoeden voor dure ontgoochelingen.

In de collectie van PerleFine kan je een keuze maken uit de meest originele zitbanken, zoals er zijn de *luxueuze chaises longues, in diverse stijlen.

*aparte fauteuils die een heel bijzondere toets toevoegen aan je interieur (verkrijgbaar in diverse modellen en stoffen).

*bankjes en poefen in moderne of klassieke uitvoeringen.

*salons en love seats voor heerlijk gezellige avonden en

*diverse stoelen in originele ontwerpen.

Daarnaast zijn er de specials, zoals een kamerscherm, bed-hoofdpaneel, een voetbank,… alles op maat gemaakt. Zelfs een bedkoffer is mogelijk.   Sierkussens in zijde, linnen…met of zonder galon.

Een oude zitbank herstofferen? Ook dat is bij PerleFine geen enkel probleem!

Breng je graag een bezoekje aan de showroom?

Een bezoek aan het statig herenhuis ‘PerleFine’ aan de Doorniksesteenweg in Avelgem is de beste kennismaking met de verfijnde smaak van Eveline als decoratrice. In een aantal inspirerende sfeerkamers en met gevoel voor kleur en elegantie, presenteert zij haar collectie hedendaagse, handgemaakte, exclusieve zitbanken, sfeerverlichting, interieuraccessoires enzovoort.

Doorniksesteenweg 16

B-8580 Avelgem

T 056 64 99 08

info@perlefine.be

Openingsuren :

Avelgem

Woe – don: 14u00 – 18u00

Of op afspraak

Steeds vrije ingang

Meer weten?

http://www.perlefine.be/home.html

Comments are closed.