Elke week gaan we voor jullie op zoek naar bedrijven die van interieur een levensstijl maken en die in het oog springen vanwege kwaliteit, creativiteit of duurzaamheid. Deze week kozen we voor duurzaamheid als voornaamste thema.

We worden ons steeds meer bewust van de noodzaak van duurzame materialen die geen afbreuk doen aan ons milieu. Bedrijven die hieraan bijdragen stellen we graag in de schijnwerpers.

Vandaag kozen we voor Delade, een Nederlands interieurbedrijf, dat koos voor duurzaamheid, niet vanwege de hype, maar vanuit een vaste overtuiging dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar leefomgeving. Het bedrijf kiest er dan ook voor om te werken met energiezuinige machines, 100% bio-afbreekbaar materiaal, milieuvriendelijke vulling, lijmen en lakken op waterbasis, hout- en papierproducten uit milieuvriendelijk bosbeheer enzovoort ; kortom hier wordt alles in het werk gesteld om u een product te leveren dat helemaal voldoet aan de eisen van een duurzaam kwaliteitslabel.

Delade biedt u daarnaast een afgewerkt interieur ; van a tot z wordt het interieur samengesteld, opgebouwd, gemonteerd en geleverd, volledig naar de wens van de klant. Omdat het volledige productieproces in eigen huis wordt uitgevoerd, wordt het interieur helemaal op uw maat gemaakt.

Of het nu gaat om het herstellen van oude meubelen, het verwerken van metalen tot bruikbare woonaccessoires, het realiseren van diverse houtprojecten of het ter plaatse vakkundig monteren van uw interieur dat in eigen dienst werd behandeld en nabehandeld, Delade heeft het allemaal in huis.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht voor de realisatie van een origineel interieur, dat in samenspraak met de vakmensen van Delade werd opgesteld en afgewerkt tot een geheel dat volledig naar wens van de klant is.

Heeft u een innovatief idee, maar vindt u niemand om het uit te werken? Ook dan kan u bij Delade terecht. Het bedrijf staat open voor nieuwe uitdagingen en werkt graag samen met de klant om een project tot een goed einde te brengen.

Naast projecten aan land, voelt Delade zich ook thuis op het water. Met hun expertise, verzorgen ze ook het interieur van de scheepvaart, van kleine woonboot tot cruiseschip. Bent u de eigenaar van een plezierjacht en wenst u het interieur op te frissen of aan te passen? Delade helpt je met raad en daad.

Wil je meer weten over de projecten die Delade voor u kan realiseren?

Breng dan snel een bezoek aan het bedrijf:

Delade Interieurbouw

Nijverheidsweg 12

7005 BJ Doetinchem

E-mail. : info@delade.nl

Tel. : +31 (0)314 37 37 37

Bekijk enkele projecten op de website:

http://delade.nl/

Comments are closed.