Stilaan krijgen we eindelijk toch de typische temperaturen van de herfst, waar er toch vele naar uit hebben gekeken. Dat mooie weer is wel héél leuk en we kunnen er zeker geen genoeg van krijgen, maar toch heeft elk seizoen zijn charmes en kunnen we meer genieten als het ook is zoals het hoort.

Door deze temperaturen krijgen we ook meer en meer zin richting die aangename en gezellige winter en feestdagen. Want zeg nu zelf, time flies en het is alweer bijna zover : De kerstperiode. 😍

Kerstsfeer

Vroeger waren er veel mensen die wachten met de kerstdecoratie pas uit de kast te halen na de Sint. Vandaag de dag merken we dat meer en meer mensen toch al iets vroeger de sfeer willen opsnuiven en langer willen genieten van deze periode. Daarom kan je niet snel genoeg op zoek gaan naar sfeervolle kerstverlichting en decoratie.

Wij zijn alvast op zoek gegaan voor jullie en zijn op  de leuke website van lampen24 uitgekomen, die een heel uitgebreid assortiment in kerstverlichting aanbieden. Denk maar aan lichtslingers, kerststerren, raamdecoratie, kerstdecoratie, kerstbomen en nog veel meer! En dit uiteraard voor zowel binnen als buiten.

Kerstfiguren

Waar wij alvast gek van werden is van de kerstfiguren die zij aanbieden.  Zo hebben zij verschillende soorten rendieren, ijsberen,  sneeuwpoppen, etc.  Kerstfiguren zorgen voor een instant kerstmis gevoel en geef toe? Dat vinden we toch allemaal heerlijk.

Led-lichtslingers

Ook lichtslingers mogen ook zeker niet ontbreken om jouw woning lekker sfeervol te maken voor deze periode.  Ook hier heb je heel veel keuze in. Je vind deze in alle vormen, kleuren en formaten. Maar ze zijn wel heel leuk. Als je voor een lichtslinger kiest, kan je best ook voor een led-lichtslinger gaan.  Deze zijn ook ecologischer en dus iets beter. Ze zullen ook veel minder verbruiken.

Kerstdecoratie

En wat is kerstmis zonder kerstdecoratie? Ook niets! 😄Dit mag dus zeker ook niet rondom je woning ontbreken.

Je kan het al heel snel heel gezellig maken door verschillende kerstfiguurtjes neer te plaatsen of door kaarsenhouders met een kerstmotiefje neer te zetten. Als je zelf een beetje creatief hierin wil zijn, kan je ook heel wat leuke inspiratie op pinterest terugvinden om jouw woning te versieren.

En … zorg ervoor dat jouw kerstboom schittert in jouw woning!

 

Zorg zeker dat je onze blog in de gaten houdt, want de komende weken zullen we jullie zeker nog overladen met heel wat leuke kerstideetjes.

Opmerking plaatsen