Onlangs hebben wij een prachtig vloertapijt mogen ontvangen van EMOB.

Wat is EMOB?

EMOB is een Belgische webshop gespecialiseerd in interieur en decoratie. Zij bieden heel wat verschillende producten aan voor jouw badkamer, woonkamer, kinderkamer etc.

Vloertapijt

Dit tapijt is enorm gezellig en knus voor in jouw woonkamer, maar kan eigenlijk ook perfect gebruikt worden voor in de slaapkamer of in jouw kantoor.

Een vloertapijt is altijd een goed idee om warmte in jouw woning te creëren en om niet op een koude vloer te moeten lopen.

Het tapijt heeft korte haren waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Het gebeurt vaak dat er kruimels op jouw tapijt terechtkomen en dat het een hele klucht is om deze hieruit te krijgen. Dat is bij deze zeker niet het geval.

Het tapijt is gemaakt van synthetische wol en voelt heel leuk aan.

Het is in verschillende kleuren en formaten beschikbaar bij Emob. Ons exemplaar is donker betongrijs en valt heel mooi op een donkere vloer met houten witte meubels.

Prijs

De prijs voor dit tof tapijt viel ook reuze mee. Voor de afmeting 160×230 bedraagt deze € 99 + 2 jaar garantie. Bovendien wordt het binnen de 3 tot 8 dagen geleverd, lang wachten hoef je dus ook niet te doen!

Ga dus zeker eens een kijkje nemen op deze webshop, het is zeker de moeite waard!

Opmerking plaatsen