Zowel binnen als buiten, worden we steeds veeleisender wat betreft inrichting en het spelen met diverse natuurlijke elementen. De nieuwe ecologische trend zit daar zeker voor iets tussen, maar ook het bewust omgaan met materialen en een eigen persoonlijke toets toevoegen aan een leefruimte, winnen steeds meer aan populariteit.

Net omdat we regelmatig willen veranderen van decor, werden modulaire bouwsystemen op de markt gebracht, zowel in de opbouw als in de afwerking van een woning. Met deze modulaire systemen kunnen we eindeloos variëren, uitbreiden en aanpassen, naar de mood van het moment of de uitbreiding van een huis of tuin.

MODULAIR PLANTEN

Wanneer modulaire meubelmaterialen hun intrede deden, kon het niet lang uitblijven tott er ook oplossingen gezocht werden voor de groene toets, het natuurlijk element in en om een woning. En zo ontstonden er ook modulaire plantensystemen, waarbij je een geheel eigen concept kunt ontwerpen, dat helemaal past bij jouw omgeving. Of je nu klein of groot woont, voor elke ruimte is er een oplossing voorzien en kan je de meest originele composities samenstellen.

 

LINKS RECHTS, BOVEN ONDER, ALLES KAN

Wat je ook wilt, of  je nu een klein hoekje wilt opvullen met enkele groene accenten of je een volledige plantenwand wilt installeren, het kan allemaal met een modulair systeem. Bedenk zelf een originele opstelling met de planten die jij wenst, in de kleuren die best blenden met jouw interieur en die je nadien weer helemaal kunt ombouwen naar de inrichting van het moment; dat is modulair planten. Heel efficiënt als je nu eens hier en dan weer daar woont of je regelmatig van decor wisselt.

DE ONDERHOUDSVRIENDELIJKE OPLOSSING

Modulaire planten systemen kunnen zowel binnenshuis als buiten gebruikt worden om daar, waar jij het wenst, een groen accent aan te brengen. En wat nog mooier is in deze drukke tijden? Modulaire systemen zijn niet enkel eenvoudig te plaatsen, ze zijn ook super makkelijk in onderhoud, met een ingebouwd watersysteem dat via een druppelteller en fijne buisjes de watertoevoer regelt; heel handig als je geen groene vingers hebt.

KIES JOUW THEMA

Wil je graag een bepaald thema uitwerken? Of wil je de binnenruimte op een subtiele manier verbinden met de buitenruimte? Dan is een modulair systeem de oplossing.

Modulaire plantensystemen zijn verkrijgbaar in een complete start kid, die je verder onbeperkt kunt uitbreiden naar tijd en wens.

Wil je veel meer weten over het modulaire plantensysteem en welke planten je best aanschaft?

https://dmdepot.be/nl/karoo

Opmerking plaatsen