Na een lange werkdag thuiskomen en heerlijk genieten van een warme douche; vooral tijdens deze koude winterdagen kan dit een ware deugd zijn.

Badkamers worden dan ook steeds meer aangepast aan de wensen van de consument, die zich minder verplaatst om te wellnessen buiten de deur, maar dit gevoel gewoon thuis wilt beleven.

Daarom worden de faciliteiten in de badkamer steeds vernuftiger en fijngevoeliger, om de consument zoveel mogelijk te ontlasten.

PUUR PLEZIER VOOR DE CONSUMENT

Hansgrohe heeft dit concept helemaal begrepen met de Rainselect Zij brachten al sterke staaltjes van vernieuwd badplezier en gevarieerde douchebeurten, zoals de multi jet en ook nu weer hebben ze een verfijning aangebracht, waardoor de consument nog meer verwend wordt.

KIEZEN WORDT EEN BEWUST GENOT

De Rainselect is een centraal bedieningspaneel voor de douche, die voor een ontspannend doucheritueel zorgt. Het bedieningspaneel is toe te passen bij verschillende douchesystemen en heeft een aanpasbare straalsterkte.

Geen gepruts meer aan de douchekop of tasten naar het juiste knopje, maar gewoon één handige bediening voor diverse functies. Dus zelfs met shampoo in het gezicht, kan je nog perfect de voor jou ideale watersterkte regelen, terwijl je je doucheritueel gewoon verder zet.

STRAK DESIGN

Dankzij een fraai horizontaal en lineair design in metaal, is het een mooie aanwinst voor elke badkamer. Door het platte paneel in aluminium of glas naar wens, werkt het niet storend en geeft een clean uitzicht aan de douchemuur.

Daarnaast laat de minimale dikte van het paneel, een soepele plaatsing toe, waardoor er meer bewegingsvrijheid gecreëerd wordt in de doucheruimte zelf.

ZO MAKKELIJK ALS HET LICHT AANDOEN

Terwijl je in de douche staat, kan je makkelijk jouw waterkeuze selecteren door handige schakelaars, die een beetje doen denken aan lichtschakelaars; de waterstraal wordt automatisch aangepast, door een simpele aanraking van de knop.

Daarnaast bevat het paneel nog twee handige draaiknoppen voor water volume en temperatuur en is er een aansluiting voorzien voor een handdouche, waardoor er geen verdere faciliteiten voorzien dienen te worden voor de perfecte douchebeurt.

KWALITEIT VERZEKERD

Daarbovenop kan je kiezen uit twee modellen voor de douche en een aanvullend design voor bad- en douchecombinaties, bestaande uit wit of zwartgetint glas, of het traditionele chroomgekleurd metaal in een uitstekend kwaliteit.

De diverse modellen kunnen gecombineerd worden met een regendouche en andere systemen die dezelfde designkwaliteiten bezitten, om een harmonieus geheel te vormen in de badkamer van vandaag en morgen.

Wil je meer weten over de Rainselect?

http://www.hansgrohe-group.com/en/30086.htm

 

Opmerking plaatsen