We kennen allemaal het ritueel ’s morgens of ’s avonds in de badkamer: In de ochtend, is het vaak rennen en kunnen we amper van de douche genieten terwijl we ’s avonds toch meer tijd uittrekken om het badritueel te intensiveren. Aangepaste klanken bij beide badmomenten is dan ook een plus, om de dag goed te beginnen of af te sluiten.

Daarnaast is het ook een aanrader als je handdoeken heerlijk opgewarmd zijn; een optie die vooral in de wintermaanden een extra troef biedt.

Om het badritueel helemaal compleet te maken, is aangepaste verlichting zeker geen overbodige luxe. Want wat ’s ochtends geld, geld niet meer ’s avonds en omgekeerd.

Eén plaatsbesparend toestel heeft het allemaal en is de nieuwste aanwinst in de badkamer; zelfs in de kleinste badkamers past het perfect.

De nieuwe Sensium handdoekdroger.

Een handdoekdroger zal je denken? Dat is toch geen nieuwe functie in de badkamer?

Neen, maar wel de super de luxe handdoekdroger mét geluidsfunctie én aangepaste verlichting!

De Sensium heeft naast de klassieke droog- en opwarmfuncties, heel wat meer in zijn mars.

Via de smartphone en de bijgeleverde app, kan je het geïntegreerde audiosysteem in werking zetten, dat op een elegante manier in de handdoekdroger verwerkt zit.

Geniet van de geweldige geluidskwaliteit en de zuivere klanken, zonder het risico van een los audiotoestel in de badkamer.

Naast de voordelen van je favoriete muziek in de badkamer, kan je ook naargelang het tijdstip van de dag, de sfeer in de badkamer aanpassen naar jouw wensen. Of je nu helder en fris verkiest om de dag te beginnen, of gaat voor zwoel en romantisch om de dag af te sluiten, de ingebouwde lichtschakelaar, past zich aan alle situaties aan en zorgt ervoor dat jouw badmoment helemaal naar wens verloopt.

Naast deze leuke gadgets, werkt de Sensium ook energiebesparend en past hij zijn warmte aan als er niemand in de badkamer aanwezig is; dit dankzij de ingebouwde smart sensor, die beweging, licht en vochtigheid oppikt en zo zijn energie spaart voor de meer drukke momenten van de dag.

Naast zijn high tech smart attributen, ziet hij er ook nog onberispelijk en trendy uit, met zijn soepel design in zwart of wit, dat in elke badkamer past en een mondaine uitstraling geeft aan de ruimte.

Even op een rijtje:

De Sensium verwarmt de ruimte, droogt handdoeken en kledij supersnel, speelt jouw favoriete deuntjes (en onthoud jouw favoriete stijl) en dit alles in een aangepaste sfeer, die past bij jouw baduur en als leuk extraatje bespaart het toestel tot 45% energie.

Niet onbelangrijk:

De handdoekdroger is makkelijk te onderhouden en kan gewoon aan de muur bevestigd worden.

Sluit het toestel aan op je internetverbinding, download de speciale app en je toestel is klaar voor gebruik. Makkelijk en superefficiënt!

Meer weten over dit handige toestel?

http://www.atlantic-comfort.com/Our-products/Bathroom-heating/Bathroom-radiators/Sensium

Opmerking plaatsen