NNiets leuker dan om na enkel jaren eens van interieur te veranderen én dat volgens de trends van dat jaar. Geen paniek ! Je hoeft niet direct jouw meubels aan de kant te zetten voor nieuwe, met nieuwe frisse kleurtjes aan jouw muur kom je al ver!

In 2015 zijn er heel wat trendkleuren die totally in zijn. Hieronder per stijl de kleuren die jij best kan gebruiken, moest je van plan zijn om jouw verfborstel dit jaar boven te halen.

Pastelkleuren | Landelijk
Om een luchtige sfeer te krijgen, kan je koele als warme pasteltinen combineren. Combineer dus bijvoorbeeld lichte pastelkleuren aan de muur en ga voor een lichtgrijs salon.

pastelkleuren

Natuurlijke kleuren | Luxe
Dit zorgt voor een relaxte sfeer in jouw woning. Combineer ze met zachte kleuren (van donker naar licht). Zoek naar de juiste balans tussen jouw meubels en jouw muren. Creëer rust!

natuurlijke kleuren

Aardetinten | Landelijk
Tegenwoordig wordt er meer en meer natuur in huis gehaald. Hierdoor krijg je unieke combinaties als je dit met zachte en intense aardetinten zoals oker, mosgroen en terra combineert (Bron:jouwstijl)aardekleuren

Uitdagende kleuren |Modern
In een modern interieur gaat men soms tot het uiterste. Combineer intens rood, blauw, groen en mosterdgeel met authentieke materialen. Maar donkere kleuren zijn ook mogelijk.

uitdagende kleuren

Comments are closed.