Ben jij een echte filmfreak en ben je geïnteresseerd in de laatste nieuwe snufjes op het vlak van beeld en geluid bij je thuis? Wil je graag jouw woonkamer omtoveren tot een heuse home cinema?

Dan mag je het volgende event niet missen!

Home cinema happening is een evenement waar iedereen terecht kan, die het perfecte bioscoopgevoel wilt creëren in de woonkamer of ontspanningsruimte.

Je vindt er vakmensen met een passie voor beeld en geluid en alle topmerken onder één dak en dit op een oppervlakte van 1500 m2.

Zowel voor de startende als de volleerde home cinema liefhebber is er heel wat te ontdekken op 22 en 23 oktober.

Laat je onderdompelen in de wereld van de perfecte geluidskwaliteit om jouw favoriete muziekstuk of filmbeleving nog te versterken, met onder andere geluidsystemen van ARC of ontdek er het neusje van de zalm door Arcam en geniet nog meer van een optimale geluidsbeleving met de nieuwste irDAC-II.

Je kan er ook wegdromen in je eigen cinemaruimte, waar deelnemers zoals Barco Residential je verleiden tot de perfecte filmervaring in je eigen ontworpen filmzaal. Ben jij één van de gelukkigen die een ontspanningsruimte heeft? Dan vindt je op de beurs alles wat je nodig hebt, om je eigen “movie theatre” te creëren. Zo kan je er de nieuwste projectoren ontdekken in de demonstratieruimte of genieten van de beste visuele effecten.

In elke ruimte van je woning een ander melodietje of geluidservaring? Dat kan.

Blue sound Stelt je voor, muziek door het hele huis in elke ruimte – voor inspiratie, ontspanning, of entertainment. Jij kiest en regelt welke muziek je in welke ruimte wilt beluisteren via een app op je smartphone.

Ontdek verder de prachtigste beeldschermen met de meest sublieme beeldkwaliteit van onder meer Xtrem Screen en kies je favoriete filmklassiekers uit een heuse moviestore, aangeboden door Kaleidescape. En nog zoveel meer…

Kortom, “lean back and enjoy” Kom de meest innovatieve ideeën ontdekken om van jouw woonkamer een echte home cinema ervaring te maken!

Waar en wanneer?

Zaterdag 22 oktober van 10 tot 19u

Zondag 23 oktober van 10 tot 18u

Wijnegem Business Center (WBC)

Conference Center

Bijkhoevelaan 3

2110 Wijnegem (BE)

Bron: http://www.homecinemahappening.be/

Opmerking plaatsen