September is nog maar pas halfweg en daar duiken de eerste kersttrends al op.Voor wie er echter graag vroeg bij is, kan kerstmis niet vroeg genoeg komen. De echte fans kijken vast al reikhalzend uit naar twinkelende lichtjes en hot chocolate !

Om deze honger alvast te stillen, hebben we voor de echte die hard fans, 10 kerstbomen op een rijtje gezet, die dit jaar de revue zullen passeren en misschien wel jouw huiskamer zullen sieren. Dat de stijl heel uiteenlopend is, zal je wel merken. Het thema dit jaar is dan ook “WERELDSE KERSTBOMEN”.

Van alle uithoeken van de wereld, worden nieuwe kerst ideeën onze richting uitgestuurd, de ene al feestelijker dan de andere. Laat je verbazen door de volgende creaties :

1)American Santa

De American Santa is een traditionele boom, gedecoreerd in rood, groen en zilver tinten. Deze boom vertaald het typische Amerikaanse plaatje van de berg cadeaus onder de boom, een gezellig samenzijn met de familie, ouderwetse spelletjes, een uitgebreid kerstdiner en kerstsokken boven de brandende openhaard. De sfeer van deze boom is bijna letterlijk te proeven met decoraties zoals gingerbreads, kransjes en snoepstokken.

2)British Queen

De British Queen is een klassieke boom, gedecoreerd in rood, groen en goud tinten. Deze boom weerspiegelt het kneuterige en ouderwetse kerstgevoel met typische Engelse tradities zoals Christmas crackers en een luxe diner met kalkoen en kerstpudding toe. De sfeer bevat een vleugje vintage. Vintage is een trend die maar blijft groeien, dit wekt een gevoel van nostalgie op, de goede oude tijd van kerstmis bij je grootouders. Zijn ruitjes en  strikken, ‘your cup of tea’?

3)Urban Scandinavian

De Urban Scandinavian is een trendy boom, gedecoreerd in wit en rood tinten. De uitstraling van de boom is hip, fris en modern, doorgewinterde kerstitems zijn in een nieuw creatief jasje gestoken. De boom bevat een Scandinavisch tintje, decoraties van natuurlijke materialen zoals hout, vilt en wol versterken dit gevoel. Ideaal voor een liefhebber van traditionele kleuren vernieuwd vormgegeven.

4)Dutch Glory

De Dutch Glory is een nationale boom, gedecoreerd in rood, wit, en blauw tinten. Primaire kleuren voeren de boventoon. Deze boom van eigen bodem bevat typerende Hollandse souvenirs die voor een ieder herkenbaar zijn. Nuchter, eenvoudig, maar gezellig. Dus zet de hutspot en het Boeren Bont servies maar op tafel en haal je schaatsen uit de kast, met deze boom haal je Hollands glorie in huis.

5)l’Amour de Paris

De l‘Amour de Paris is een betoverende boom, gedecoreerd in roze, wit en groen tinten. De uitstraling van de boom is lieflijk en romantisch met een vleugje barok. Pastel en poëzie vormen een sprookjesachtige boom die perfect past bij een brocante of kleurrijk interieur en zorgt voor een spannend contrast in bijvoorbeeld een strakke moderne vormgegeven ruimte.

6)Ibiza Love

De Ibiza Love is een creatieve boom, met als basis brons en goud tinten aangevuld met kleurrijke en vrolijke items. Love, peace & happiness invloeden maken van deze boom een echte ‘hippie’. De Ibiza stijl is momenteel niet weg te denken uit het mode beeld. Veren, kralen en borduursels zorgen voor de finishing touch en handmade look. Haal deze gipsy snel in huis voor een hippe bohemien kerst!

7)Marrakech Xmas

De Marrakech Xmas is een stijlvolle boom, gedecoreerd in oranje, geel, goud en paars tinten. Sinds de dames van Sex & the City het prachtige Marrakech onder de aandacht brachten is deze stijl een echte trend! Met deze boom haal je de Arabische sferen in huis. De uitstraling van deze boom is chique, je waant je in de wereld van 1001 nachten. Een stijlvolle boom die tijdens de decembermaanden voor een extra warm gevoel zorgt.

8)Snowy Iceland

De Snowy Iceland is een ijskoude boom. Sneeuwwit en ijsblauwe tinten vertellen het verhaal van deze boom. De ijsblauwe tinten zijn de trend van dit jaar! Met deze boom beleef je een tocht door winterse landschappen bedolven onder een laag sneeuw. IJsbloemen zijn op de ballen verwerkt, witte herten met krulgeweien dartelen door de boom, ijskristallen en mooie pegels mogen er niet aan ontbreken. Een trendy boom die letterlijk en figuurlijk verfrissend is!

9)Forest Green

De Forest Green is een waar sprookje! De boom wordt gesierd door prachtige decoraties in mint groene, sneeuwwitte en parelmoer tinten. Ze neemt je mee naar het nieuwe winter wonderland. De natuur van Groenland wordt op een weelderige manier verbeeld met witte herten, witte sneeuwbomen, ijzig groene bloemen en sneeuwsterren. Het is een prachtige boom met een zachte uitstraling.

10)Cold Artic

De Cold Artic is een ijzige boom, gedecoreerd met ‘a touch of silver’. De uitstraling van de boom is magisch, de vrieskou glittert en spat er vanaf. Deze sfeer neemt je mee naar een sprookjesachtig Antarctica. De boom heeft een dromerige look. IJzige transparante, glitterende pegels en sneeuwsterren, versterken dit gevoel. Met winterse dieren zoals ijsberen, pinguïns, en witte sneeuwvogels druipt de winter ervan af! Let it snow, let it snow, let it snow!

Dat alle gepresenteerde kerstbomen ook op de website te koop zijn, maakt de pret nog groter!

Ga dus snel een kijkje nemen  : http://versierdekerstboom.nl/kersttrends-2015/

Comments are closed.