We zeiden het al, 2018 wordt het jaar van de slimme toestellen technologie. Toestellen gemaakt om het ons als mens nog makkelijker te maken en vooral, veel tijd te besparen. En nu is er ook de kokend heet water kraan van Grohe.

Net omdat onze maatschappij steeds drukker wordt, wordt er vanuit de technologie ook meer op ingespeeld, met als doel een multifunctionele woning creëren, die onze behoeften bevredigt.

Ook de keukenbouwers gaan mee in die nieuwe trend. Zo zagen we al supersnelle cookers, die het eten in een handomdraai bereiden en die we zelfs vanop afstand kunnen bedienen, afzuigsystemen die steeds efficiënter worden en zoveel meer.

RED IS DE NAAM

De hoogtechnologische waterkraan kreeg de toepasselijke naam RED mee. Als we denken aan rood, dan denken we aan warm, zelfs heet en ja ook gevaar. En dat is wellicht ook de doelstelling geweest van de makers. Een naam die zowel de doeltreffendheid als de veiligheid in de kijker stelt.

KOKEND HEET WATER ALTIJD BIJ DE HAND

RED is de nieuwe waterkraan van Grohe die instant kokend heet water geeft. Dus, weg met de waterkoker, nu kan het allemaal veel sneller. Met één druk op de knop, wordt het watersysteem in werking gesteld en krijg je onmiddellijk heet water uit de kraan.

Snel een kop thee voor je vertrekt? Of besparen op de kooktijd van de groentjes? Dat kan perfect met deze innovatieve waterkraan. Je bespaart niet enkel energie, maar behoudt ook veel meer vitamines, die je anders verliest tijdens het kookproces.

MAKKELIJK EN PLAATS/ENERGIEBESPAREND

RED is niet enkel handig in gebruik, de kraan is daarnaast ook makkelijk te installeren en werkt zoals een gewone keukenkraan. Het vernuftige zit hem in een kleine boiler, die je super makkelijk kwijt kunt in een hoekje van de keukenkast en die zelfs aantrekkelijk genoeg is om uitgestald te worden. De boiler is zo opgebouwd dat hij het water op een constante temperatuur houdt, waardoor geen energie verloren gaat om het toestel aan en uit te zetten. Dat maakt dat hij gewoon veel energiezuiniger is dan een waterkoker of een kookplaat.

VEILIGHEID VOOROP

Een terechte opmerking zou kunnen zijn, dat het niet altijd veilig is, wanneer er zomaar kokend heet water uit de kraan komt. Eén onoplettendheid en… Maar technologie zou technologie niet zijn, als er ook daar niet aan werd gedacht. RED heeft een ingebouwde beveiliging, die onmiddellijk in gang schiet, bij het activeren en deactiveren van de kraan. Op die manier blijft het ook voor de allerkleinsten veilig. Daarenboven is de waterstraal zodanig ontworpen dat er geen opspattend water is tijdens het gebruik.

MULTIFUNCTIONEEL

Is de RED waterkraan enkel ontworpen om heet water te voorzien?

Nee, uiteraard niet. RED kan ook gewoon heet en koud water mengen, tot je een aangename warme temperatuur krijgt, alleen wordt ook dit proces merkelijk versnelt, waardoor je vrijwel onmiddellijk de temperatuur krijgt die je wenst.

100% HEET EN 100% SMAAK

RED zorgt niet enkel dat je water dampend heet wordt, maar ondertussen wordt het water ook gefilterd, via een vijfstapsfiltreringsproces, waardoor het water ook perfect gezuiverd wordt van allerlei bacteriën en andere onzuiverheden, die in het water aanwezig kunnen zijn en onze gezondheid kunnen aantasten. Je kan dus gerust zeggen, dat je gerechten meer smaak en vitamines zullen bevatten.

Wil je nog veel meer weten over RED van Grohe?

https://www.grohe.be/nl_be/keuken/grohe-red.html

Opmerking plaatsen

Close