Drie jaar duurde het, om van dit oude herenhuis, een echt pareltje te maken. Maar het resultaat mag dan ook gezien worden. Intieme grandeur…Zo zou je de stijl van dit- zes verdiepingen tellende –huis kunnen omschrijven.

Het interieur kan niet in één woord genoemd worden. Het is een mix van verschillende stijlen ; van etnisch tot vintage, met een vleugje nostalgie en een glimp humor, zoals de glanzende discobal in de badkamer.

Neutrale kleuren worden subtiel afgewisseld met felle noten, vooral terug te vinden in meubelstukken en vloerkleden, die voor de gewone leek vaak bizar lijken maar toch perfect in het interieur passen.

Grote ramen geven uit op het gezellige ingesloten terras, voorafgegaan binnen, door een “cosy” zithoekje, met uitzicht op het buitengedeelte. Alsof je in een oude serre zit, omgeven door groen. In de zomer echter, kan heel de glaspartij geopend worden, om het natuurgevoel helemaal te beleven.

Resultaat is een gezellig, open interieur met respect voor de oude elementen en in evenwicht met de hoogtes en laagtes in het gebouw. (Bron : houseandgardencouk)

Zes verdiepingen smaak en finesse !

 

Comments are closed.