Ben je een liefhebber van kunst en antiek? Ga je graag op zoek naar bijzondere items voor je interieur? Heb je minstens één piece unique tentoon gesteld in je woning? Of ben je van plan een mooi kunstwerk aan te schaffen? Dan is de volgende beurs echt iets voor jou!

De kunst en antiekbeurs slaat reeds voor de 33ste keer zijn tenten op in de grenslandhallen van Hasselt.

Niet minder dan zeventig antiekhandelaars en galeries voor hedendaagse kunst, uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, England en Scotland etaleren er een gevarieerd aanbod en ontvangen er de bezoekers, gedurende een bonte meerdaagse van antiek en kunst.

In 2015 lokte de beurs reeds meer dan 8.000 kunst- en antiekliefhebbers naar Hasselt. Vaak vonden zij dat zeldzame stuk in het gevarieerde en internationale aanbod van onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, meubilair, sieraden, zilverwerk, design, porselein en keramiek, iconen, bronzen stukken, glaswerk, gravures, curiositeiten en verzamelobjecten, Aziatische kunst en zoveel meer.

Kwaliteit en authenticiteit zijn de essentiële elementen van deze beurs, welke sinds jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd, dank zij het professionalisme van de standhouders.

Zowel de gepassioneerde liefhebber, als de toevallige passant, vinden hun gading in het rijke aanbod van antieke en hedendaagse kunstvoorwerpen, welke elk op zich een verhaal meedragen, van eeuwen terug tot de dag van vandaag.

Ook op deze 33ste editie, worden een groot aantal liefhebbers en belangstellenden verwacht. Jij kan er één van zijn.

Praktische informatie :

Openingsuren :

Er is reeds een Avant-première op donderdag 25 februari van 15.00 u tot 22.00 u, maar voor het grote publiek, gaan de deuren open op :

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag: van 11.00 u tot 19.00 u.

Op maandag verwennen de organisatoren de dames, met een speciale Lady’s day :

maandag 29 februari van 11.00 u tot 19.00 u met gratis inkom voor alle dames !

De prijs aan de deur is : 9€ (gratis tot 15 jaar)

Contact: 00 32 (0)496 299 883

info@style-events.net

Meer weten? www.hasselt-artanticfair.com

call2action_post_mag

Download hier

Comments are closed.