Groene energie, zuivere energiebronnen, duurzame energie, het worden steeds belangrijkere aspecten in ons dagelijks leven. Op het vlak van verwarming en energiekosten worden heel wat inspanningen geleverd om deze zo optimaal aan te passen aan de noden van vandaag.

Maar wat er ook is, als klant kies je ofwel voor de bekende fossiele brandstoffen, of ga je voor hernieuwbare energie oplossingen. Tot nu… Nu is er ook de hybride verwarming

TWEE IN EEN

De keuze tussen deze twee manieren van verwarmen wordt nu geneutraliseerd, door het introduceren van een nieuwe verwarmingsinstallatie.

Dit nieuwe hybride verwarmingssysteem zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te kiezen tussen het één of het ander, omdat het gewoon beide systemen in zich draagt.

Het nieuwe hybride systeem maakt gebruik van de warmtepomptechnologie aan de ene kant, in combinatie met een condensatiegaswandketel aan de andere kant.

STEEDS DE DUURZAAMSTE OPLOSSING

Het grote voordeel van een hybride verwarmingssysteem, is dat het steeds kiest voor de meest duurzame manier van verwarmen. Met andere woorden, als de ruimte voldoende verwarmd wordt met de hernieuwbare brandstof, zal het toestel deze verwarmingsmethode kiezen, maar als er nood is aan fossiele brandstof, omdat het gewoon op dat moment te duur is aan elektriciteit om te verwarmen met hernieuwbare energie, zal er automatisch op fossiele brandstof worden overgeschakeld.

Kortom, het hybride systeem kiest telkens de meest duurzame en laagst in energiekost zijnde verwarming, maar verzekert wel steeds voldoende warmte in de ruimte en warm water uit de kraan.

BESPAREN ZONDER REKENEN

Net omdat dit hybride systeem zelf regelt wanneer wel of niet moet overgegaan worden op fossiele brandstof, hoeft u niet steeds bezig te zijn met de energiefactuur. Als gebruiker kan je ervan uitgaan, dat dit verwarmingssysteem je tot een vierde kan besparen op je energiefactuur, dan wanneer je enkel de fossiele brandstof zou gebruiken. Op die manier kan je rustig slapen en het systeem zijn werk laten doen en dat terwijl je ook nog meewerkt aan een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

GEZINSWONINGEN

Alle kleine tot middelgrote gezinswoningen (zelfs bij open bebouwing) die een groter waterverbruik hebben en een meer dan degelijke verwarming wensen, zullen zeker gebaat zijn bij het gebruik van een hybride verwarmingssysteem.

PLUSPUNTEN IN DE VERF GEZET

Om even op een rijtje te zetten wat het nieuwe hybride systeem precies doet:

Het systeem is compact, dus makkelijk plaatsbaar en vereist geen speciale montage

Het systeem geeft je het beste van twee werelden en heeft veel minder vervuilende uitstoot (draagt het ecolabel)

Het hybride systeem werkt autonoom en kiest altijd de goedkoopste oplossing voor het beste rendement

Wil je meer weten over het hybride systeem?

http://remeha.be/nl/de-verwarming-van-de-toekomst-een-hybride-vewarmingsoplossing/

Opmerking plaatsen