De laatste maanden zal je het wel vaker hebben laten vallen: de Home organizing trend. Een nieuwe interieur trend die vanuit Japan is overgewaaid. Hierbij geven professionele home organizers heel veel tips & tricks om jouw woning zo ordelijk en opgeruimd mogelijk te krijgen én uiteraard ook houden. Want een opgeruimde woning zorgt voor minder stress. En dat hebben we weer nodig als we thuis komen van ons werk.

Rommel, rommel en nog eens rommel

Je kent het zelf maar al te goed, zeker diegene die kinderen hebben: jouw huis opgeruimd krijgen, lijkt een eindeloze taak. Trek je een kast open, krijg je bijna alles over je hoofd, het speelgoed van de kinderen ligt verspreid over de grond en al die kleine spulletjes worden weggestoken in een schuif en lijkt een rommelboel. 🙂 En het ergste van al: je vind maar geen tijd om jouw woning op orde te krijgen. Of je weet misschien ook niet hoe je hieraan moet beginnen?

Marie Kondo

Een van de bekendste personen in deze wereld, die je waarschijnlijk ook wel zal tegengekomen zijn, is Marie Kondo.

Zij helpt mensen wereldwijd om rust te vinden in huis. Zij heeft zelf een heel begeerd boek geschreven: The Life-Changing Magic of Tidying Up en heeft ook haar eigen Netflix Serie ‘Tidying Up With Marie Kondo, een must!’

Je kan haar ook terugvinden via Instagram waar zij ook regelmatig leuke tips op deelt die je onmiddellijk in jouw woning kan toepassen.

Pinterest

Ook op Pinterest als je de term ‘Home organizing ideëen’ typt krijg je heel wat inspirerende voorbeelden voor heel wat verschillende ruimtes in jouw woning te organiseren of op te ruimen, gaande van de koelkast, jouw kledingkast of de schuiven in jouw badkamer.

Wij wensen je alvast heel veel succes met het opruimen van jouw woning!

Opmerking plaatsen