De nieuwste bouwmethoden gaan van strak naar superstrak, met veel lichtinval, waardoor er vaak veel en hoge raampartijen voorkomen. Meestal wordt hiervoor drielaags hoogrendementsglas gebruikt, om te vermijden dat er in de wintermaanden nutteloze energie verloren gaat doorheen het glas.
Met alle nieuwe middelen die op de markt zijn gekomen, is momenteel dubbel glas de minst efficiënte vorm om energie te besparen, maar dan spreken we natuurlijk over de oude formule van dubbele beglazing.

 

De nieuwste dubbele beglazing van Climaplus echter, heeft al heel wat facetten toegevoegd, zoals een isolerende werking, zonwerend effect, inbraakvertragende eigenschappen, geluidsdemping, easy to clean methodes enzovoort, waardoor dubbele beglazing opnieuw rendabel wordt.

Zo kan je jouw beglazing ook helemaal aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Ben je bijvoorbeeld iemand die graag een open zicht heeft en niet houdt van het gebruik van gordijnen? Dan kan je kiezen voor een dubbele beglazing met extra zonwerende eigenschappen. Die houdt de woning fris in de zomer en lekker warm in de winter. Op die manier kan je heel het jaar door genieten van het extra dag- en zonlicht, zelfs als je ramen naar het zuiden gericht zijn en dit zonder dat je moet investeren in zonwering en afscherming.

Ben je daarnaast enorm gesteld op je privacy en wil je dat je woning extra veilig is? Dan kan er in de dubbele beglazing een veiligheidsfolie geplaatst worden, die inbraakvertragend werkt en daarnaast ook super veilig is voor de allerkleinsten en beschermt tegen glasbreuk en dit in verschillende types naar wens wat veiligheidsgraad betreft.

Hou je van absolute rust en wil je alle geluiden van buiten wegfilteren? Of geef je graag zelf een concertje met je nieuwste gitaar of drumstel, maar wil je de buren niet storen? Dan is er nu een dubbele beglazing van Climaplus, met gelaagd akoestisch glas, dat maar liefst vier keer meer geluid buiten- of binnen houdt. Je nachten zullen er veel rustiger door worden en de buren zullen ook vrienden worden.

Nog een leuk deel van het assortiment, is het zelfreinigende dubbel glas van Climaplus. Door de speciale coating op de buitenzijde, blijft het glas gewoon langer schoon. Meer tijd voor jou dus, om door te brengen met leukere activiteiten dan ramen kuisen.

Tenslotte nog een leuk detail:
De dubbele beglazing van Climaplus, kan je helemaal naar jouw hand zetten, met een persoonlijke toets als afwerking, zoals bijvoorbeeld een decoratief motief, dat geëtst, gezandstraald of geëmailleerd wordt, maar je kan ook bepaalde raampartijen een andere kleur geven enzovoort…

Zo zie je maar dat ook dubbel glas best heel wat positieve eigenschappen heeft opgebouwd en ervoor kan zorgen dat je energieverbruik daalt.

Meer weten over dit product?
http://iedereenben.be/BEN/glas-thermisch-isoleren.html
http://nl.saint-gobain-glass.com/

Opmerking plaatsen