OYOY is een nieuw opgericht Deens interieurmerk. Hun visie is om functionele producten te ontwerpen met hoogwaardige materialen in mooie kleuren en vormen.

Voor de naam OYOY hebben ze inspiratie gehaald bij de letter OY, Deze letters worden overal ter wereld op Deense vliegtuigen geplaatst. De letters geven dus aan dat ze een Deens bedrijf zijn.

OYOY creëren hoogwaardige producten die gericht zijn op vorm, functie, kleur en hoogwaardige materialen. Ze halen hun inspiratie uit de klassieke Scandinavische stijl en voegen hier en daar een ondertoon toe van eenvoudig Japans design, met een grote passie voor het combineren van kleuren en materialen. Als resultaat komt hier een mix van eenvoud en kleuren te voorschijn.

Nu hebben zij ook een nieuwe mini herfstcollectie op de markt gebracht voor de kleinste onder ons.

Mini herfstcollectie

De nieuwe mini seizoenscollectie is geweldig.  Met deze collectie ben je écht volledig klaar voor de herfst en met deze temperaturen die we de laatste dagen hebben zeker.  Ze werken met enorm warme kleuren voor de koude periode van het jaar: Karamel, moerbei, wijn en bessen, terracotta, luchtblauw en dit gecombineerd met pompoen en honingtinten.

Oyoy heeft ook mini darlings, dit zijn zachte speelgoedjes, pompoms, leeuwenmatten, elfenkussens, houten bouwblokken en nog zoveel meer schattige producten om jouw kids hun kamer gezellig te maken.

 

 

Bron:https://www.bloglovin.com/blogs/loveprintstudio-2409839/oyoy-mini-autumn-winter-18-6521595405

Opmerking plaatsen