Trends blijven ons dagelijks achtervolgen op allerlei gebieden en dus ook op gebied van ons interieur. Elk seizoen brengt zijn nieuwe trends mee en nu is het weer tijd voor de decoratietrends herfst-winter of de trends van het najaar.

Fluweel

Er is geen luxueuzere stof in de herfst dan fluweel.

Fluweel is al een tijdje een veilige keuze voor jouw decoratie. Fluweel heeft het voordeel dat het vooral een diepe kleur heeft, die ook nog eens een mooie reflectie geeft. Fluweel is bijvoorbeeld een perfect materiaal voor de bekleding van een bank. De zachte uitstraling van fluweel accentueert de bank waardoor het een stijlvol geheel vormt, maar een mooie set fluwelen kussens kan ook al heel wat wonderen doen.

Zacht romantisch

Zachte kleuren en romantische stoffen zijn volledig in. Denk maar aan linnen of aan de grote gebreide plaids.

Taupe, groentinten, huidtinten, poederroze en nog veel andere zachte kleuren vormen heir de basis.

Marineblauw

Deze kleur doet het goed bij elke andere kleur en is dus makkelijk combineerbaar. Daarom is deze kleur een van de kleurentrends dit najaar.

Het kan heel gemakkelijk gebruikt worden als accent in jouw interieur of als een neutraal element.

Herfst Esdoorn

Wanneer we aan herfst denken, denken we automatisch aan de kleur oranje.  Deze kleur zorgt voor veel warmte in jouw interieur en wordt gezien als een leuke kleur die optimisme opwekt, dus verwerk deze zeker in jouw dagelijkse leven. Met een bruine ondertoon, zorgt de kleur herfst esdoorn dat jouw woning omgetoverd wordt tot een aangename  exotische oase. and sophisticated.

Safari in huis

Breng de safari sfeer in je woning door te werken met Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden. Als we aan Safari denken is het eerste dat bij ons op komt dieren. Dit mag dus zeker en vast niet ontbreken in je woning. Bij Maison du Monde hebben ze heel leuke collecties zoals zebratapijten, dierenbeelden, luipaardkussens etc. Neem zeker een een kijkje op hun webshop.

 

Bronnen: https://www.idealhome.co.uk/news/home-decor-trends-2018-191244

https://www.maisonsdumonde.com/BE/nl/tendances-deco.htm

Opmerking plaatsen