Iedereen die al bij Ikea binnen is gesprongen of op Pinterest rondgesnuffeld heeft, kent ze vast wel : de Ikea roltafel. Deze zijn super populair omdat ze gebruiksvriendelijk, compact & stijlvol is. Ikea promoot het als een hulpmiddel in de keuken, maar deze handige roltafel kan je overal in je interieur gemakkelijk gebruiken. Heb je reeds eentje in je bezit? Dan zijn dit enkele opbergmogelijkheden:

Kantoor opslag

De Raskog roltafel is perfect als opbergmiddel op jouw kantoor voor allerlei zaken, vooral als je niet veel opslagplaats of bureauruimte hebt.

Boeken, agenda’s, binders

Start met bovenop jouw agenda, planners, belangrijke boeken te plaatsen zodat je er gemakkelijk aan kan. Door planners in het vizier te houden, kun je georganiseerd en op schema blijven met werkprojecten.

Schrijfbenodigdheden

Gebruik een mooie beker of potloodhouder om al je favoriete pennen  in te bewaren. De potloodbeker kan ook als boekensteun dienen om jouw boeken en planners te ondersteunen.

Vind een selectie van

containers voor uw kleinere bureaubenodigdheden. Heldere potten  zijn altijd mooi, kleine schotels of schalen kunnen voorwerpen bevatten zoals paperclips, plakband en meer.

ikea roltafel

Boekenrek

De toltafel is een perfect flexibel boekenrek en kan ook perfect dienen voor kinderboeken. Je kan deze bijvoorbeeld op kleur organiseren.

Wees hier ook wat creatief mee en organiseer ze op een ludieke manier. Zo kan je enkele boeken rechtstaand zetten, sommige liggend en andere boeken kunnen dan weer dienen als steun.

Gebruik hier en daar jouw favoriete decoratiestukjes om het boekenrek af te werken.

Bartafel

Deze handige tafel kan ook perfect fungeren als bartafel. Het is precies de juiste maat voor alle benodigdheden, en de wielen maken het een koud kunstje om van kamer naar kamer te gaan. Houd het gevuld met ingrediënten en gereedschappen om al je favoriete drankjes te maken.

Tip: houd flessen bovenaan. Als u de flessen boven op de wagen houdt, krijgt u de meeste ruimte als u verschillende fleshoogten heeft. Het bespaart ook tijd en rotzooi wanneer je drankjes mixt.

Zorg dat je ook alle materialen ter beschikking hebt die je nodig hebt ,zoals glazen, rietjes, ijsemmer, roerstokken, etc.

Vergeet hier ook weer niet om het een beetje op te frissen! Een pot mer verse bloemen  vrolijkt een kamer altijd op.

 

Veel plezier!

Bron: https://www.thespruce.com/ways-to-use-the-raskog-cart-4164741 

Opmerking plaatsen