Er zijn diverse manieren om aan je interieur een originele toets te geven, maar als je de trends van 2018 wilt volgen, mag je dit jaar best een statement maken. Of je dat nu doet via de algemene aankleding of via het gebruik van accessoires, hoe je je jouw interieur aankleedt, mag dit jaar helemaal jouw persoonlijke levensvisie in zich dragen. Een eenvoudige manier om op korte tijd dan ook een totale verandering in je interieur aan te brengen, gebaseerd op jouw diepste zijn, is door het gebruik van een opvallende en unieke wandbekleding.

IN ALLE KLEUREN EN PATRONEN

Waar ook je smaak naar uitgaat, het type wandbekleding dat je kiest, bepaalt de uitstraling van de ruimte. Dus, of je nu gaat voor natuurlijke materialen zoals hout, expressieve designs in metaallook of luxueus en exotisch, je vindt het allemaal in de decors van 2018.

AUTHENTIEK EN DUURZAAM

Wat we aan de muur bevestigen, bepaalt onze leefomgeving. Daarom is het ook belangrijk dat wandbekleding milieuvriendelijk is. Een ambachtelijke productie waarbij geen schadelijke stoffen worden gebruikt zorgt voor een gezond klimaat in huis.

Net omdat er op deze manier veel zorg besteed wordt aan de verftechnieken en de uiteindelijke afwerking, kan je rekenen op een veilig, kwaliteitsvol en ecologisch eindproduct, dat makkelijk is in onderhoud en een rijke uitstraling aan je interieur geeft.

BRENG DE RUIMTE TOT LEVEN

Het type wandbekleding waarover we het hebben en die zoveel meer is geworden dan vroeger, is behangpapier. Het oude bloemetjesbehang van bij oma in huis, is al lang niet meer. Tegenwoordig is behangen, een  stijlvolle manier om je muren aandacht te geven en een stukje van de wereld in huis te brengen, met een uitgebreid gamma aan kleuren, patronen, structuren en druktechnieken.

Het is het binnenbrengen van een sfeer, een karakter in een ruimte; een persoonlijkheid die niet enkel de woning maar ook zijn inwoners bepaalt. Een anders saaie of donkere kamer, kan helemaal tot leven komen, als je haar unieke kenmerken in de verf zet met een sprekend wandbehang.

Kortom, een uniek wandbehang, is de perfecte manier om aan je interieur een indrukwekkende make over te geven, waar je gasten versteld van zullen staan.

Laat je helemaal onderdompelen in een zee van ambachtelijke originaliteit, bij:

http://www.originwallcoverings.com/

Opmerking plaatsen

Close