EEen woning kost geld; meubelen, maandelijkse aflossing/huur, eten etc. En dan hebben we het nog niet gehad over decoratie.

Hieronder kan je 8 creatieve manieren vinden, waardoor je gratis jouw woning kan decoreren op een originele manier.

  1. Online staat er heel wat gratis publieke kunst, zoals bijvoorbeeld publieke bibliotheken. Print er één af en steek het (indien je dat wenst) in een kader
  2. Heb je nog sleutels van woningen waar je hebt gewoond ? Laat deze niet ergens verstopt zitten en stel deze tentoon in een kader. Schrijf er eventueel nog een leuke tekst bij.
  3. Stap boeken op elkaar als ‘tafeltje’ om dingen op weer te geven. Zoals een plant bijvoorbeeld. Indien je graag leest, kan je best boeken pakken, die je niet meer vastneemt.
  4. Neem kapstokken (liefst dezelfde) en hang hier magazines over. Erg leuk en origineel.
  5. Gebruik verfkaartjes om een muur mee te decoreren. Best dat je hiervoor verwijderbare posterplakband neemt om zo weinig mogelijk schade aan de muur te brengen. (moest je nog eens willen veranderen)
  6. Gebruik kranten om een muurontwerp van te maken, zoals bijvoorbeeld een map.
  7. Print jouw Instagram foto’s af en hang deze aan de muur
  8. Gebruik oude T-shirts dat waardevol zijn voor jou. Hang deze over een canvasbord. Heb je er geen ? Dan kan je nog altijd een stuk karton gebruiken om hem over te hangen.

Wees zelf creatief! Er zijn nog honderden manieren om jouw woning  gratis of goedkoop te decoreren.

Bron: Architecture & Design

Comments are closed.