CCreëer jouw eigen kruidentuintje in huis. Zo heb je steeds de lekkerste én verste kruiden bij de hand.  Hieronder staan 5 out-of the box ideeën om dit te maken.

  1. Glazen tuin
    Wil je veel kruiden gemakkelijk bij de hand hebben?Er is een raamoplossing ; steek de kruiden in doorzichtige drinkglazen en hang deze met haken over de raam.
  2. Gebruik wasspelden om jouw kruiden op een snoezige manier voor te stellen. Gebruik hiervoor kleine ronde potjes en plaats de wasspelden er rond. Gebruik hiervoor houten wasspelden (je kan deze ook in het wit schilderen of in de kleur die je wenst.
  3. Gebruik tinnen blikken. Je kan deze al vinden met een leuke print op. Je kan hier ook inpakpapier in een leuk printje rond doen. Wees creatief. Hang hier daarna nog een dun kartonnen plaatje op met de naam van het kruid.
  4. Maak een verticale muur met kruiden. Hier bestaan krijtborden voor waar je de kruiden makkelijk kan insteken en de namen rond het kruid kan schrijven.
  5. Ook erg leuk is door een houten plank te maken (schilder deze desnoods in gewenste kleur). Bevestig hieraan doorzichtige potten waarin jouw kruid/plant zit met een beugel.Om het af te werken, zorg je voor magnetische krijtstickers, dat je bij het kruid plakt en de naam noteert.

call2action_post_mag

 Download hier

Comments are closed.