Tiny House: het is een begrip in Amerika, waar de “Tiny House movement” is ontstaan en ondertussen verder in ons land is geëvolueerd.  Het internet staat ondertussen ook vol met prachtige voorbeelden. Het toont aan dat klein wonen niet per se beperkend moet aanvoelen. Daarom hebben we voor jou enkele leuke Tiny Houses samengebundeld.

Boomhut

In deze houten cabine vind je kerkramen terug, gerecycleerd hout en een super geweldige tafel gemaakt van oude boten. Daarnaast staat dit exemplaar ook nog eens los in de natuur.

Eclectisch en kleurrijk

Deze woning is gemaakt door Kim Lewis, een interieurarchitect die  van 2 trailers  1 tiny house heeft gemaakt en is qua design echt top. Hij wou aantonen dat door het gebruik van kleuren de ruimte groter lijkt.

 Minimalistisch wonen

Deze woning is gelegen in Idaho en is gemaakt van gerecycleerd pallethout, bruist van het licht en voelt enorm ruim gezien de effectieve ruimte die het maar inneemt.

Het interieur kan je bekijken via volgende link.

Drijvend kleine woning

Deze drijvende woning hangt toch vast aan het vasteland en toch heb je het zalige gevoel van het water onder en rondom jou.  Oorspronkelijk wilden de eigenaars dit verhuren, maar toen het af was hebben ze toch besloten om dit gezellige exemplaar niet te delen.

Dit tiny house is de perfecte ‘escape’ van de dagelijkse stress.

Charmerend huisje

Dit huisje in Florida straalt heel wat charme uit met zijn antieke linnen, verweerde accessoires en andere rustieke elementen. Deze woning heeft alles wat nodig is en is echt heel gezellig.

Ben jij van fan van deze kleine gezellige huisjes? Ook in België zijn er al wat exemplaren te vinden!

Bron:  https://www.countryliving.com/home-design/g1887/tiny-house/?slide=2

Opmerking plaatsen