De lente! We hebben ze geproefd; we hebben de zonnestralen gevoeld en nu kunnen we gewoon niet meer wachten om ze te omarmen en er helemaal in te duiken.

Iets in het interieur moet veranderd worden, ergens willen we die frisse lente in huis brengen en we staan te popelen om de dikke winteraccessoires af te gooien en te vervangen door nieuwe en inspirerende kleuren en geuren.

Ja, dat is het lentegevoel helemaal en dit jaar staat het in het teken van de romantiek en daarom wordt het ook romantisch in het interieur.

VLINDERS IN DE BUIK

Misschien komt het door de eerste warmte, of het nieuw leven dat overal om ons heen ontwaakt, maar wij voelen alvast de vlinders in de buik die lustig rondfladderen en een romantisch gevoel creëren. We willen die liefde tonen aan de buitenwereld en dat doen we door onze donkere kledij te vervangen door frisse zachte kleuren en die trend zet zich nu ook door in ons interieur. 

ROMANTIEK AROUND THE CLOCK

Het lente interieur ademt romantiek, zoveel is zeker. Het is duidelijk dat de lente slechts de aanloop is naar nog meer kleur en daarom schittert ze in zachte en zeemzoete tinten in roze, blauw en wit, met hier en daar een uitschieter van turkoois, rood en azuurblauw; een knipoog naar de zomer.

VAN TOP TOT BODEM IN LENTE GEHULD

Van boven tot onder, van behang tot vloer, keuken tot badkamer, zelfs tot in de kleinste details toe, worden we met de frisse lente geconfronteerd en dat brengt een onweerstaanbare sfeer in de kamer, wanneer de kleuren spelen met de eerste zonnestralen die door het raam naar binnen vallen. Niet enkel voelen we ons nagelnieuw, het creëert een instant

vakantiegevoel, alsof er een frisse zeebries doorheen de kamer waait….Of waren het vlindertjes ?

DE NATUUR IN HUIS

Niks is fijner dan op een mooie lentedag wandelen in de natuur en de geur van lentebloemen en vers gemaaid gras opsnuiven; je weet dan pas echt, dat de winter achter ons ligt en je wilt zoveel mogelijk van die lente mee in huis nemen.

Het donkere zwoele wordt vervangen door het lichte, frisse. Zo zien we accessoires opduiken in zacht geschilderde houtstructuren en romantische aardetinten in combinatie met decoraties in glas en glans, hetgeen een luchtige sfeer geeft aan het interieur

Kortom, de lente is in het land en we genieten met volle teugen en als dit een voorsmaakje is voor de zomer, dan belooft het een lange, romantische zomer te worden…

Meer lente opsnuiven? Esprit biedt vele mogelijkheden, neem vooral even een kijkje.”

Opmerking plaatsen