We leven steeds meer vanuit ons gevoel. Dat betekent dat ook onze woning en alles wat in die woning staat, ligt en hangt, ook werkelijk klopt met onze eigen filosofie. Daarom worden steeds meer decoraties en interieur aspecten aangepast aan de filosofie van de consument. Gaande van verschuivingen in wand- en vloerdecoratie, tot het aanpassen van de verlichting in elke individuele ruimte, de boodschap die erin ligt is belangrijk. Zo dachten ook de ontwerpers van de Bomma verlichting.

VERLICHTING MET EEN BOODSCHAP

Niet enkel is deze verlichting authentiek en worden de glazen ontwerpen met de mond geblazen, ze combineren ook hoogtechnologische middelen om hun ontwerpen een unieke vorm te geven.

Elke lamp krijgt op die manier een eigen leven; een leven met een boodschap.

ONTWERPERS MET EEN VISIE

Die boodschap zit vaak verscholen in de manier waarop het product tot stand komt in de hoofden van de ontwerpers.

Of ze nu gaan grasduinen in de Grieks-Latijnse filosofie, zich verwikkelen in de Japanse bondingkunsten, of geïnspireerd worden door alledaagse dingen zoals een zeepbel en minder alledaagse zoals ons zonnestelsel, je vindt alle elementen terug in de ontwerpen van de Bomma collectie.

Dat maakt de collectie origineel en speciaal.

KLINKENDE NAMEN

Dat resulteert in een verlichting collectie met ronkende namen zoals Orbital, Disc, Ignis, Tim, Tied-up romance, Shibari, Soap, Lantern en Phenomena; een collectie die uitblinkt in creativiteit en fantasie, een beetje mysterie en heel veel liefde voor het materiaal glas.

UNIEK IN VORM EN KLEUR

Net omdat veel van het glaswerk op een authentieke manier gebeurt, krijg je een uniek product, dat dankzij hoogtechnologische ingrepen nog mooier gemaakt wordt door de toevoeging van kristallen elementen, waardoor het eindproduct zijn persoonlijke karakter krijgt en zijn unieke glans. De lichtpunten komen helemaal tot leven, wanneer ze opgelicht worden en zullen op die manier aan elke ruimte net die bijzondere sfeer geven die die ruimte verdient.

Meer weten?

http://www.bomma.cz/en/

Opmerking plaatsen

Close