Heb je plannen om een nieuwe woning te bouwen, of ga je renoveren en weet je niet welke materialen je best gebruikt? Gaat je voorkeur uit naar hout, omdat je graag jouw ecologische voetafdruk wilt nalaten? Of hou je gewoon van het materiaal vanwege de warme gezelligheid?

Dan is Bois en Habitat dé beurs voor jou

Omdat bouwen met hout zo populair is, is er ook een veelheid aan bouwmethoden op de markt, wat maakt dat je je best op voorhand laat inspireren en informeren door vakmensen die je bij kunnen staan met raad en daad, vooraleer je de stap zet, om met een bedrijf in zee te gaan.

Op de beurs vindt je tal van professionals, die alle technieken meester zijn en je de nodige knowhow bij kunnen brengen en je wegwijs maken in het gebruik van en het werken met duurzame materialen.

Bouwen met hout doe je met gezond verstand. Kandidaat-bouwers zitten meestal met een aantal vragen: welke houtsoorten gebruik je voor welke doeleinden? Wat zijn de juiste technieken? Welke rol speelt de architect? Waar vind je gespecialiseerde firma’s enz.

Voor al die vragen, en nog vele anderen, heb je het advies van een expert nodig en die vindt je in veelvoud, op de beurs.

De beurs, die in 1999 voor de eerste keer haar deuren opende, steunt op jaren ervaring. Hun filosofie beperkt zich niet tot het aanreiken van commerciële oplossingen en/of technische snufjes, maar biedt echte inhoud (met conferenties, didactische expo’s, informatiebrochures, advieszones enz.). Een echte noodzaak want professionals en particulieren menen dat er nood is aan meer informatie rond het gebruik van hout in de bouwsector.

Vooral met de steeds stijgende energieprijzen, gaan mensen op zoek naar nieuwe energiebesparende methoden om te bouwen. Hout is daar één van.

De locatie voor Bois & Habitat is ideaal gelegen in het hartje van de Waalse hoofdstad Namen, op de kruising met de snelwegen E40 en E411. Bezoekers, professionals en particulieren maken er kennis met tal van gespecialiseerde ondernemingen, de meest dynamische van de sector!

De beurs opent de deuren op :

  • Vrijdag 18 maart 2016  van 10 tot 21u.
  • Zaterdag 19 maart 2016 van 10 tot 19u.
  • Zondag 20 maart 2016 van 10 tot 19u.
  • Maandag 21 maart 2016 van 10 tot 19u.

Prijzen :

Van 18 t.e.m. 21 maart 2016

  • Ticket aan de kassa: 12 €
  • Studenten aan de kassa: 6 €
  • Online ticket: 8 €
  • Kinderen jonger dan 12: gratis
  • Dieren zijn niet toegelaten

Locatie :

Avenue Sergent Vrithoff 2

5000 Namur

België

Meer weten? http://www.bois-habitat.be/nl

call2action_post_mag

Download hier

Comments are closed.