Wanneer het tijd is om de badkamer te vernieuwen of een update te geven, staat dit meestal niet vooraan op onze aankooplijst. Wat eigenlijk een schande is want je spendeert toch wel enkele uren in de badkamer per week. En er gaat niets boven een aantrekkelijke badkamer waar je jezelf goed voelt en waar je kan ontspannen.

Ook in 2019 zijn er heel wat badkamer trends , we zetten er alvast enkele op een rijtje:

Mat zwarte afwerking

Deze zijn tegenwoordig enorm populair omdat ze een meer natuurlijke look creëren én met de populariteit van de industriële stijl, zijn deze dus totally in. Ze zorgen ook voor een mooi contrast met andere elementen die blinken en met hout.

Zorg voor een match

Tegenwoordig hebben vele huizen veel hangende objecten , zoals toiletten en het is een trend om de afwerkingen hiervan te laten matchen met de rest van de badkamer, denk maar aan de kranen.

Ophanghaken

Ook ophanghaken zijn volledig in. Waar vroeger de lange baren er waren om vanalles op te hangen, worden deze nu vervangen door haken op verschillende hoogtes én op verschillende plaatsen in de badkamer. Dit zorgt ook voor een veel netter design.

No touching

Ook in de badkamers van tegenwoordig proberen we de hygiëne wat te verbeteren door kranen waar je jouw handen onder dient te houden en niet meer dient open te draaien, zeepdispensers die je niet meer hoeft aan te raken,.. Heel wat fabrikanten proberen hier nu op in te spelen.

Goud , goud en goud

Ook goud is enorm populair in de badkamer. Waar dit eigenlijk al over de rest van het huis was, volgt nu ook de badkamer. Verschillende tinten goud maken de badkamer aantrekkelijk.

En zo zijn er nog trends terug te vinden die je misschien interessant vindt voor jouw badkamer.

Veel succes!

Bron: https://www.homedit.com/bathroom-hardware-trends/

Opmerking plaatsen