Nee, het is geen schrijffout, maar iets om naar uit te kijken tijdens het komende zomerseizoen, waarbij cocoonen of nu ook cacoonen in de tuin, opnieuw één van de favoriete zaken zal zijn om te doen in de vrije tijd.

Cocoonen wordt alleen maar leuker, als je één bent met de natuur en je je kunt laten meewiegen op een zacht briesje. Dat is ook de reden dat hangmatten super populair zijn. Het rustige schommelen brengt een mens nog meer tot rust en doet je wegdromen naar vakantiebestemmingen.

Maar wat als je jouw schommelstoel gewoon mee kunt nemen naar die vakantiebestemming?

Dan is de Cacoon helemaal jouw ding. (ja, zo heet hij echt)

HEERLIJK ONSPANNEN

Met de Cacoon, creëer je je eigen rustplekje waar en wanneer jij dit wilt. Of het nu gaat om een geïsoleerd coconnetje voor jezelf of een leuke onspanningsmogelijkheid voor de kinderen, de Cacoon kan alles aan en is erop ingesteld om jouw wensen te vervullen.

STEVIGE KRACHTPATSER

De Cacoon is gefabriceerd in een stevige, weer- en waterbestendige stof, waardoor je je coconnetje overal op kunt hangen, of je dit nu aan de waterkant of op het water doet, of gewoon in je eigen kamer of achtertuin tussen de bomen; de Cacoon kan het allemaal hebben. Je kiest gewoon jouw perfecte plekje voor die dag en je kunt steeds genieten van de mooiste uitzichten in jouw persoonlijke nestje.

VOOR ELK WAT WILS

Het leuke aan de Cacoon is, dat je hem helemaal kunt aanpassen aan jouw smaak, wat kleur en grootte betreft.

Ben je op zoek naar een plaatsje voor jezelf en wil je daarbij geen pottenkijkers? Dan kies je gewoon een single model. Maar hou je wel van wat gezelschap? Dan kan je ook gewoon een groter formaat nemen, waar je met zijn twee heerlijk kunt relaxen. (fijn als je met zijn tweetjes gaat kamperen). En met zijn stevig ophangsysteem, ben je altijd zeker van een veilige haven om te rusten.

INPAKKEN EN WEGWEZEN

Zoals gezegd, kan je de Cacoon overal hangen, buiten en binnen, maar je kan hem ook gewoon meenemen op vakantie. Hij zit verpakt in een kleine doos, waardoor hij weinig extra ruimte vraagt en de montage is een fluitje van een cent, voor de doorwinterde kampeerder. Maar zelfs als leek in het buitenleven, zal de Cacoon in geen tijd geïnstalleerd zijn. Vergelijk het met het opstellen van een kleine tent, maar dan veel makkelijker.

Eens gemonteerd, zoek je gewoon een geschikt plaatsje om je Cacoon op te hangen et voilà… instant rust en ontspanning!

Meer weten over de Cacoon?

http://www.cacoonworld.com/nl/

Opmerking plaatsen

Close