Buitenkeukens waren vroeger vooral in de zomermaanden een echte hit, maar we leven hoe langer hoe meer buiten en dit het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden tijdens een winterbarbecue, is een buitenkeuken een echte must.

Het grote nadeel aan een (winter)barbecue is, dat er meestal één iemand is die aan de kook is, terwijl de rest aan de tafel plaatsneemt. Er bestaan al barbecues die uitnodigen tot meer samenzijn en ook de volgende buitenkeuken heeft deze verbindende kenmerken. De buitenkeuken heeft de uitnodigende naam “Esperanto” en hoopvol is ze in elk geval; hoopvol om gasten te ontvangen en dichter bij elkaar te brengen.

Want met haar aparte design, verenigt ze zowel het kookgedeelte als het eetgedeelte, met elkaar.

Gedaan met alles van hier naar daar te sleuren, versnipperde contacten, die mekaar uit de verte iets toeroepen en urenlange voorbereidingen; deze buitenkeuken brengt gewoon alles samen.

Esperanto is een buitenkeuken van superieure kwaliteit, gemaakt met materialen die alle weersomstandigheden doorstaan; perfect voor een buitenleven in onze contreien.

De keuken is licht en stevig tegelijkertijd in een aluminium jasje gestoken en kan tegen een stootje voor, tijdens en na het koken.

winterbarbecue

Wat deze buitenkeuken echter zo speciaal maakt, is de opstelling. Aan de ene zijde, bestaat ze uit een keukengedeelte met diverse kastjes (die je zelf kunt samenstellen) waar zelfs plaats is voor een koelkast en het werkblad biedt ruimte aan diverse apparaten, zoals een kookplaat, teppanyaki, wok, gas- of houtskoolbarbecue, geheel naar keuze. Op die manier kan je tal van gerechten klaarmaken, gaande van een winterse barbecue tot een zondagse brunch. En je kan ook opteren om een inbouwspoelbak te laten installeren, om snel of tussendoor een afwasje te doen.

Maar wat de Esperanto buitenkeuken helemaal speciaal maakt, is haar uitschuifbare gedeelte, waardoor je in geen tijd een echte buitenruimte creëert met eetgedeelte en dit zowel in het verlengde van de keuken of in L-vorm, al naargelang de ruimte die je ter beschikking hebt. Op die manier kan je je gasten laten meegenieten van je kookkunsten en een beetje showcooking tentoon spreiden, maar het is ook een echte aanrader voor de sfeer, als zowel de gasten als de gastheer en vrouw, steeds in gezelschap blijven tijdens het koken. Het geeft onmiddellijk een huiselijke en gezellige sfeer aan je etentjes.

Wanneer je de keuken niet gebruikt, kan je ze gewoon weer inschuiven, waarbij het eetgedeelte over het werkblad schuift en je kwetsbare apparaten beschermt tegen regen en wind.

Dus, of je nu tijdens de wintermaanden een winterbbq, een heerlijke maaltijd of een gewone drink organiseert, vanaf nu is het altijd één groot feest, waarbij alle gasten gewoon aanschuiven en genieten van elkaars gezelschap…en een warm dekentje…

Wil je meer weten over de Esperanto buitenkeuken?

https://www.golfviktor.be/nl/meubel

Je kan de buitenkeuken ook komen ontdekken op de volgende beurs:

Woonestetika 2017

http://woonestetika.com/

Opmerking plaatsen